Volgende week woensdag 19 januari om 18:45 uur wordt de derby ingehaald tegen FC Twente. De wedstrijd begint al op een vroeg tijdstip en daarom zijn de vertrektijden van de bussen richting Enschede op tijd bekend gemaakt. De supporters kunnen hierdoor rekening houden met school, werk of andere activiteiten die ze die dag hebben. Hieronder vindt je de vertrektijden van de 3 clusters.

Cluster 1: bus 1 t/m 5
16:40 uur aanwezig  17:00 uur vertrek
Bussen staan klaar aa

n de Weezebeek, Alex Korte Home zijde.
U dient zich vooraf eerst te melden bij het gastenvak aan de Weezebeeksingel zijde/bibliotheek.

Cluster 2: bus 6 t/m 10
17:10 uur aanwezig  17:25 uur vertrek
U dient zich te melden bij het gastenvak aan de Weezebeeksingel zijde/bibliotheek.

Cluster 3: bus 11 t/m 16
17:20 uur aanwezig  17:45 uur vertrek
U dient zich te melden bij het gastenvak aan de Weezebeeksingel zijde/bibliotheek.

Uw busnummer staat achter RIJ op uw omwisselbiljet. Bij aankomst graag uw SeizoenClubCard of FanCard gereed houden. In verband met de verplichte buscombi is het niet toegestaan alcoholhoudende dranken mee te nemen in de bus.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!