De derby tegen FC Twente is voor Heracles uitgelopen in een absolute blamage. In een wedstrijd, waarin FC Twente niet eens groots hoefde te spelen, wist het Heracles wel negentig minuten voor schut te zetten. Het werd uiteindelijk 5-0. De grote man aan de zijde van FC Twente met vier doelpunten was Marc Janko.

Na vier minuten was het al raak. Een voorzet van De Jong kon makkelijk binnengetikt worden door Janko. De 2-0 kwam op naam van Luuk de Jong, w

aarna Marc Janko nog voor rust de 3-0 kon aantekenen. In de tweede helft ging Twente vrolijk verder. Door een collectief falend Heracles bleef de teller uiteindelijk steken op 5-0. Heracles heeft in de gehele wedstrijd geen enkele kans gecreëerd. Eenmaal wist Rendla van de zestien op de lat te schieten.

Een blamage, die nog lang zal nadreunen in Almelo. Na een luxe vakantie in Turkije zou je verwachten dat dikbetaalde profvoetballers op z'n minst weer willen werken voor hun geld. Dit bleek vanavond (en niet alleen vanavond) teveel gevraagd. Inzet is wat je op z'n minst kan verwachten in een wedstrijd die voor veel supporters als “een van de mooiste van het seizoen” wordt beschouwd.

Je gal kun je kwijt in de reacties.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (39)

Reageer nu!