Heracles heeft vanavond met 0-0 gelijk gespeeld tegen AZ. In een saaie wedstrijd werd het publiek niet warm gemaakt in het Polman Stadion. Voor rust kreeg Heracles nog wel een paar kansen, maar in de tweede helft was er helemaal weinig te beleven.

De eerste kans was voor Heracles toen Everton Ramos da Silva Dirk Marcellis simpel omspeelde maar schoot vervolgens in kansrijke positie naast het doel. Heracles liet na de beginfase het iniatief

meer en meer aan AZ en het kreeg ook een goede kans om op voorsprong te komen. Na ruim 20 minuten spelen wist de IJslander Johann Berg Gudmundsson doelman Remko Pasveer van dichtbij niet te verschalken.  Dit waren ook de enige twee hoogtepunten van de eerste helft.

In de tweede helft probeerde AZ meer het heft in handen te nemen en kwam Heracles nauwelijks tot kansen. Het werd een slaapverwekkende wedstrijd waar geen van beide ploegen echt aanspraak mocht maken op een overwinning. Rasmus Elm van AZ zette Remko Pasveer nog een keer aan het werk die goed redde. De doelman werd tevens man of the match mede door zijn reddingen bleef het een bloedeloos gelijkspel in Almelo.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!