Jong Heracles heeft maandag met 2-0 gewonnen van Ajax. Onder het toeziend oog van een half gevulde hoofdtribune en Gertjan Verbeek speelde Jong Heracles een sterke wedstrijd.

Binnen tien minuten stond het al 1-0 voor Heracles na een doelpunt van Marko Vejinovic. Heracles kreeg veel kansen in de eerste helft waaronder een één-op-één situatie met Xander Houtkoop, ook was er een afgekeurd doelpunt van Thomas Bruns die overigens goed speelde. Ajax speelde op buitenspelval en dat zorgde voor gevaarlijk

e situaties met de snelle flankenspelers Houtkoop en Almubaraki.

In de tweede helft kwam Heracles weer sterk uit de startblokken. Er werden een aantal kansen afgedwongen met weer een afgekeurd doelpunt van Glynor Plet. Marko Vejinovic kreeg een rode kaart nadat hij zijn tweede gele kaart pakte na het weggooien van een bal. Heracles had evenals in de eerste helft veel snelle uitbraken. Uit een snelle aanval scoorde Glynor Plet de 2-0 waar het ook uiteindelijk zal bij blijven.

Opstelling Jong Heracles: Nick Hengelman, Mike te Wierik, Peter Reekers, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Marko Vejinovic, Thomas Bruns (81.Erwin Nieuwboer), Anmar Almubaraki, Glynor Plet en Xander Houtkoop (77.Jurjan Mannes).

Foto's: Floris Struis en Willem-Jan Velderman

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (14)

Reageer nu!