Jong Heracles heeft vanavond niet weten te winnen bij Jong Heerenveen/Emmen. De wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Anmar Almubaraki en Ben Rienstra scoorden namens de Heraclieden.

In de eerste helft kreeg Heracles goede kansen en kwam vlak voor rust op voorsprong via invaller Anmar Almubaraki. De vleugelaanvaller kwam na 30 minuten al in het veld nadat Glynor Plet uitviel met een liesblessure. In de tweede helft zette Jong Heerenveen/Emmen een

tandje bij en kreeg Heracles het moeilijk. Jeffrey Gouweleew scoorde vijf minuten na rust de gelijkmaker. Jong Heracles wist zich daarna te herstellen en nam tien minuten voor tijd de leiding. Ben Rienstra scoorde nadat hij zelf de aanval had opgezet. Vijf minuten later was de stand alweer gelijk door een doelpunt van Luciano Narsingh. Dennis Telgenkamp redde in de slotminuut nog het punt voor Jong Heracles. De doelman stopte een strafschop van Filip Djuricic.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Mike te Wierik, Peter Reekers (75.Sonny Witteveen), Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Erwin Nieuwboer, Thomas Bruns, Ellery Cairo, Glynor Plet (30.Anmar Almubaraki) en Xander Houtkoop.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!