Jong Heracles heeft vanavond het inhaalduel ruim gewonnen van Jong De Graafschap. In het Polman Stadion werd het 4-1 voor de Heraclieden. Ellery Cairo had een belangrijk aandeel in deze overwinning. De aanvaller scoorde twee doelpunten, de 1-0 en 4-1. Tussendoor kwam Jong De Graafschap nog op

1-1 via Breinburg en scoorde nieuweling Thomas Bruns en Anmar Almubaraki voor Jong Heracles.

Bij Jong Heracles ontbraken Glynor Plet (liesblessure) en Peter Reekers (schouderblessure). Jong De Graafschap speelde een groot gedeelte van de tweede helft met tien man nadat een speler van de 'Superboeren' een rode kaart had gekregen.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Kris Fillinger, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Erwin Nieuwboer, Thomas Bruns, Ellery Cairo, Anmar Almubaraki (70.Sonny Witteveen) en Xander Houtkoop (80.Deniz Turuc)

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!