Peter Bosz was na afloop van de wedstrijd tegen Feyenoord lovend over de 18-jarige Mike te Wierik. De rechtsback mocht uitgerekend in een volgepakte Kuip zijn debuut maken als vervanger van Tim Breukers. ,,Die jongen heeft het prima gedaan. Geen fout gemaakt. Die gele kaart was niet terecht, het was een tackle op de bal. Ik heb tegen Mike gezegd: hou het simpel in balbezit, dek kort en je hoeft aanvallend niet op te komen. Dat heeft hij goed uitgevoerd en Birger Maertens zorgde voor goede rugdekking.”

De oefenmeester was daarnaast teleurgesteld over het resultaat tegen Feyenoord: ,,We kwamen hier om te winnen en zo hebben we ook de hele wedstrijd gespeeld. De ploeg heeft gedurfd gevoetbald en het positiespel goed uitgevoerd. Dat hebben we uitstekend gedaan. Jammer dat we door dom balverlies zo snel op achterstand kwamen. Uiteindelijk verliezen we de wedstrijd, doen we onszelf tekort want we hadden hier recht op minimaal een punt.”

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!