Nieuwe StadionMorgen (dinsdag 15 februari) wordt er tijdens de informele raadsvergadering door de Gemeenteraad gesproken over het nieuwe stadion van Heracles Almelo. De vergadering begint om 19.00 uur in het stadhuis en het betreft een openbare vergadering.

De supportersverenigingen BiancoNero en Hart voor Heracles hebben alle supporters opgeroepen naar deze informele raadsvergadering te komen en te verzamelen voor het stadhuis om 18.15 uur. Ook de complete selectie en technische staf van Heracles Almelo zal aanwezig zijn. Er wordt gezorgd voor koffie en thee en zal er amusement aanwezig zijn. Omdat het stadhuis te klein zal zijn voor de massale toeloop is er een aantal zaken geregeld. Zo zal er door Diamantsponsor Riwald een LED scherm voor het stadhuis geplaatst worden zodat ook de mensen die niet meer naar binnen kunnen de vergadering kunnen volgen.

Ook wordt er gratis koffie en thee verstrekt en is het Heracles Almelo thuisshirt te koop voor slechts € 20,-. Er zijn ook mooie Heracles Almelo prijzen te winnen voor de supporters die op de meest originele manier laten zien dat ze uitkijken naar het prachtige nieuwe stadion van Heracles Almelo en op onvoorwaardelijke wijze achter hun favoriete club staan. Er is dus een mooi programma opgezet rondom de informele raadsvergadering van morgenavond, dinsdag 15 februari aanvang 19.00 uur.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!