Nieuwe StadionDe gemeenteraad van Almelo heeft wederom besloten om de datum van uitspraak over het nieuwe stadion op 8 maart te verplaatsen naar het tweede kwartaal van 2011.  Het college van B en W wil pas met een voorstel komen als er een akkoord is bereikt over de herinrichting van het sportpark Ossenkoppelerhoek.

Voorzitter Jan Smit liet eerder weten een zeer goed gevoel overgehouden te hebben aan de avond, waarin Heracles bijgestaan werd door enkele honderden supporters. Hij is dan ook zeer teleurgesteld over het besluit.

Dit is al de zoveelste keer dat Heracles, zijn supporters en alle voetballiefhebbers uit Almelo aan het lijntje zijn gehouden! De gemeente moet eens inzien dat hoe langer het duurt, hoe groter de kans is dat er straks helemaal geen eredivisie voetbal meer in Almelo is. En dat wil je als gemeente toch niet op je geweten hebben??

HAFC.nl heeft een poll gelanceerd. Geef je stem en discussieer hier mee!

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!