Nieuwe StadionDe gemeenteraad van Almelo heeft wederom besloten om de datum van uitspraak over het nieuwe stadion op 8 maart te verplaatsen naar het tweede kwartaal van 2011.  Het college van B en W wil pas met een voorstel komen als er een akkoord is bereikt over de herinrichting van het sportpark Ossenkoppelerhoek.

Voorzitter Jan Smit liet eerder weten een zeer goed gevoel overgehouden te hebben aan de avond, waarin Heracles bijgestaan werd door enkele honderden supporters. Hij is dan ook zeer teleurgesteld over het besluit.

Dit is al de zoveelste keer dat Heracles, zijn supporters en alle voetballiefhebbers uit Almelo aan het lijntje zijn gehouden! De gemeente moet eens inzien dat hoe langer het duurt, hoe groter de kans is dat er straks helemaal geen eredivisie voetbal meer in Almelo is. En dat wil je als gemeente toch niet op je geweten hebben??

HAFC.nl heeft een poll gelanceerd. Geef je stem en discussieer hier mee!

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
dakmaster 20:35 17 februari 2011

Everton is te wisselvallig in prestatie en inzet, dat is hij altijd geweest, in tegenstelling tot andere Braziliaanse toppers zoals ronaldo/romario kan hij zijn wisselvalligheid niet compeseren met kwaliteit. Hij kan best een potje balluh, maar is gewoon geen topper, daarom moet hij zijn mindere kwaliteiten compeseren met werklust en wanneer het niet lekker loopt, moet hij die hakjes en lobjes achterwege laten. Toch is die positie waar hij speelt niks voor hem, hij zal stijf de 16 in willen, dat gaat ten koste van armenteros. Maar Bosz is werkelijk stekenblind!
00
marcel vak L 20:10 17 februari 2011

even wat anders ik lees net dat bosz everton niet slecht vond spelen, en dat hij ook niet uit vorm is vervolgt onze trainer het waren kleine momentjes

naar mijn mening heeft de heer bosz nog geen wedstrijd van heracles gezien in 2011 anders kan ik dit niet bevatten.

natuurlijk ligt het niet alleen aan everton maar aan het hele team.
maar everton valt wel de laatste wedstrijden negatief op ook omdat wij weten dat hij zoveel beter kan zijn.
dus is hij wel uit vorm. mijn mening.

zwartwitte groet
00
marcel vak L 16:59 17 februari 2011

ik denk dat de geweldige gemeente almelo kiest voor een nieuw gemeentehuis ipv een nieuw stadion voor heracles anders was het al lang rond geweest.
zwartwitte groet
00
een h supporters 16:40 17 februari 2011

Ik begrijp als voetbal liefhebber de noodzaak voor heracles.
Maar er zal toch eerst, indien nodig voor de andere clubs daar een goede oplossing moeten komen.
Om er een ring op te bouwen lijkt mij een goede mogelijkheid als dat technisch haalbaar is.
Maar het moet niet al te lang meer duren, en daar heeft Smit gelijk in.
00
koenn 15:30 17 februari 2011

gaat nog heel lang duren
00