Heracles nieuwe logoAfgelopen week waren Heracles Almelo en haar supporters present bij de raadsvergadering van de gemeente over het nieuwe stadion. Nico Jan Hoogma roemde al eerder de wijze waarop de supporters Heracles vertegenwoordigden.

“Het is nog maar eens een bewijs dat deze club enorm leeft en dat we met zijn allen toe zijn aan een nieuw stadion. We hopen de Gemeenteraad gisteren overtuigd te hebben van de absolute noodzaak. Ik heb het eerder gezegd, maar zonder nieuw stadion donderen we vroeg of laat uit de Eredivisie. Dat mogen we natuurlijk niet laten gebeuren. We gaan er vanuit dat de Gemeenteraad in maart een positief besluit zal nemen, want wij moeten verder!” Aldus Hoogma eerder deze week.

Maar wat als de steun van de gemeente veel te laat of helemaal niet komt? Is Heracles wel zo belangrijk voor Almelo als Heracles zelf denkt? De gemeente geeft in ieder geval niet die indruk. Maar waarom wordt dan de naam van de stad aan de voetbalclub verbonden? Overigens is niet iedereen onder de indruk van de opkomst bij het gemeentehuis.

Reageer daarom op de poll Heracles Almelo moet bij gebrek aan steun van de gemeente doorgaan onder de naam Heracles.

Heracles Almelo moet door de gebrek aan steun van de gemeente doorgaan onder de naam Heracles

Bekijk resultaten

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!