Heracles speelt vrijdagavond zijn tweede uitwedstrijd op rij. In Utrecht neemt Heracles het op tegen de plaatselijke FC. Eerder dit seizoen won Heracles thuis met 2-1 van FC Utrecht. De Domstedelingen zijn thuis erg sterk en het zal dan ook een lastig avondje worden in stadion Galgenwaard.

Heracles verloor afgelopen weekend bij Feyenoord. Een onnodige nederlaag omdat beide ploegen niet voor elkaar onder deden in een slechte wedstrijd. Everton had Heracles een punt kunnen bezorgen. Peter Bosz bestrijd dat de Braziliaan in een vormdip verkeerd.  “Ik heb de hele wedstrijd teruggekeken en speciaal gelet op Everton”, vertelt hij aan TC Tubantia. “Zo slecht speelde hij niet. Het zijn momenten.” De oefenmeester kan tegen FC Utrecht alleen niet beschikken over Andrej Rendla(knieblessure) en Glynor Plet (spierblessure). Bosz vindt FC Utrecht vooral thuis erg sterk spelen: “FC Utrecht is met name in eigen huis een goede ploeg”

FC Utrecht staat momenteel op een een 8e plek op de ranglijst. De Domstedelingen presteren vooral thuis erg goed. Zo werd er pas geleden met 3-0 gewonnen van Ajax en werd FC Twente op 1-1 gehouden. Afgelopen weekend werd er uit bij hekkensluiter Willem II met 3-3 gelijk gespeeld. Spits Ricky van Wolfswinkel zit vrijdagavond weer bij de selectie na een blessure die hij opliep in de uitwedstrijd tegen Liverpool. Ton Du Chatinier kent een aantal personele problemen. Zo zijn voorin Frank Demouge en Jacob Mulenga niet inzetbaar en zijn Michael Silberbauer en Tim Cornelisse geschorst. De oefenmeester houdt zeker rekening met de ploeg van Peter Bosz die de vergelijking maakt met de wedstrijd van afgelopen weekend tegen Willem II waarin zij met strijdlust het FC Utrecht moeilijk maakte.

FC Utrecht – Heracles Almelo
Aanvang: 20:45 uur
Arbiter: M. Winter
Stadion: Galgenwaard

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (42)

Reageer nu!