Jong Heracles is bezig aan een sterke reeks in de Eredivisie voor Beloften elftallen. De ploeg van René Kolmschot won vanavond met 1-3 bij Jong NEC en klom daardoor naar de vierde plek op de ranglijst. Aan de kant van Jong Heracles scoorden Mike te Wierik, Anmar Almubaraki en Marko Vejinovic. Eerder werd Jong Sparta (3-0), Jong De Graafschap (4-1) en Jong Ajax (2-0) al verslagen.

De Heraclieden hadden zowel de eerste als de tweede helft het betere van het spel, maar dit leidde niet tot kansen. Het duurde tot halverwege de tweede helft toen Mike te Wierik de wedstrijd openbrak met een harde kopbal. Vooral in de slotfase gebeurde er veel aan beide kanten. Jong NEC miste een penalty en even later redde Nick Hengelman fraai. Even later kwamen de Nijmegenaren alsnog op gelijke hoogte. Heracles kwam deze tegentreffer in de slotminuten te boven. Anmar Almubaraki schoot raak toen hij in de diepte werd weg gestuurd: 1-2. Een minuut later was het opnieuw raak. Marko Vejinovic verzilverde een steekpass van Erwin Nieuwboer.

Opstelling Jong Heracles: Nick Hengelman, Mike te Wierik, Peter Reekers, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Marko Vejinovic, Thomas Bruns (77.Erwin Nieuwboer), Ellery Cairo, Anmar Almubaraki en Xander Houtkoop.

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!