Darl Douglas stond zaterdagavond na de 6-1 winst op Vitesse met een grote glimlach de pers te woord. ,,Deze uitslag heeft me wel verrast. Vitesse had vooraf evenveel punten als wij dus het was voor beide ploegen heel belangrijk. Maar het is onze verdienste dat we zo ruim hebben gewonnen. We hebben van de eerste tot de negentigste minuut druk gezet en vooruit gespeeld. We bleven maar gaan. Echt geweldig. Dit team staat er fysiek erg goed voor.”

Volgens Douglas pakt Heracles dit seizoen het maximale thuisvoordeel: ,,We zijn thuis nog beter dan vorig seizoen. Natuurlijk, het publiek helpt enorm, wij voelen ons heel sterk en je ziet altijd aan de tegenstander dat ze het hier moeilijk hebben. Maar we mogen er niet te veel op blijven leunen. Want het moet altijd wel weer even gebeueren.”

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!