Jong Heracles heeft vandaag voor een driekwart gevulde hoofdtribune  Jong FC Twente verslagen. De teams stonden voorafgaand de wedstrijd op een respectievelijke 4e en 6e plaats in de Eredivisie voor Beloften.

Jong Heracles begon fanatiek aan de wedstrijd. Dit resulteerde gelijk in een doelpunt. Ben Rienstra schoot van afstand een passeerde daarmee Nick Marsman, de keeper van FC Twente. Na het doelpunt ging Heracles controlerende spelen.
Erwin Nieuwboer viel in voor Xander Houtkoop die het veld met een blessure verliet. Door de blessure schoof Thomas Bruns op naar de linksbuiten positie. FC Twente speelde op de counter en daaruit kwam dan ook de gelijkmaker op het scorebord. Mitch Stockentree legde de bal achter Dennis Telgenkamp.

Na de rust ging Heracles offensiever spelen. Er werden kansen afgedwongen, vooral door het spel over de linkerflank. FC Twente hield de ruimtes groot en zo was het voor spelers als Almubaraki, Bruns en Cairo makkelijker om kansen te creëren. Semol Souhuwat had Tim Breukers in de rust vervangen en viel positief op met zijn snelheid, ook speelden Rienstra en Vejinovic een belangrijke rol. Na een mooie actie over verschillende schijven maakte invaller Plet de 2-1. Ellery Cairo verliet kort voor tijd het veld met een nog onbekende blessure.

Opstelling Jong Heracles Almelo: Telgenkamp; Breukers(Souhuwat), Reekers, Ter Horst, Jallo; Rienstra, Bruns (Plet), Vejinovic; Cairo, Almubaraki, Houtkoop (Nieuwboer)

Foto's: Floris Struis en Willem-Jan Velderman

zp8497586rq
Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!