Heracles won afgelopen weekend met groot gemak van Vitesse (6-1). Één van de uitblinkers Mark-Jan Fledderus kijkt alvast omhoog door de komende weken een mooie serie neer te zetten. “We voelen als spelers dat we in een cruciale fase zitten en zo benaderden we ook het duel met Vitesse”, zegt Fledderus in gesprek met Voetbal International. “Als je nu een mooie serie kunt neerzetten, zorg je voor zekerheid en neemt de druk af”, vervolgt de middenvelder van Heracles.

Mark-Jan Fledderus hoopt daarna voorzichtig op een plek in de play-offs omdat alle ploegen dichtbij elkaar staan. “Vervolgens kun je met een beetje geluk nog meedoen om de play-ffs om Europees voetbal. Alles staat in de middenmoot dicht bij elkaaar, dus we moeten langer naar onderen kijken.” Heracles speelt zondag tegen nummer vier FC Groningen, de voormalig werkgever van Fledderus. “Een wedstrijd waarin ik iets heb recht te zetten. Vorig seizoen stonden we daar met 1-0 voor en veroorzaakte ik vlak voor rust een strafschop, waarna we met 4-1 verloren. Ik kijk daarom zeker uit naar het duel met FC Groningen. Vier seizoenen heb ik daar onder contract gestaan. Met het publiek had ik altijd een goede band en met sommige mensen heb ik nog steeds veel contact.”

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!