Remko Pasveer keept de laatste weken goed en dit is ook het bestuur en de trainer niet ontgaan. Afgelopen zondag was hij nog de uitblinker bij Heracles in de 4-1 gewonnen wedstrijd bij FC Groningen. De keeper werd bij Voetbal International uitgeroepen tot speler van de week.

Ook het bestuur van Heracles lijkt overtuigd te zijn van Remko Pasveer na een moeilijk begin. De goalie die was verhuurd aan Go Ahead Eagles had de lastige taak om icoon Martin Pieckenhagen op te volgen. ‘Remko staat na de winter zeer behoorlijk te keepen en onze insteek is dat we met hem willen verlengen’, laat directeur Nico-Jan Hoogma aan Voetbal International weten.

De 27-jarige doelman heeft een aflopend contract en zal door zijn goede prestaties de afgelopen weken ook volgend seizoen in Almelo onder de lat staan is de verwachting.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!
hafctje 14:17 12 maart 2011

hij keept de laatste tijd echt geweldig dus hij moet dat contract wel krijgen
00
hafctje 13:48 12 maart 2011

tekenen dat contract
00
Johan 20:50 11 maart 2011

Aan opportunisme geen gebrek hier.
Maar ja, zo is voetbal.

Ben in ieder geval blij dat de meeste supporters tot inkeer zijn gekomen en zien dat we een goeie keeper onder de lat hebben staan. Ze zijn niet gek in Deventer.
00
maxieboy40 19:30 11 maart 2011

Jongens,
Wat maakt het nu uit, de ene vind hem een Twentekop de andere niet!
De meesten vlooten hem uit in het begin van het Seizoen,
en nu staan de meesten achter hem. JA ZO IS VOETBAL!!!
En tja, iedereen heeft zijn mening, de ene extremer als de ander.
EN DAT MAG JE HIER PLAATSEN DAAROM ZIJN HIER REACTIES TE PLAATSEN!
Dus laat elkaar in je waarde, en ga gewoon je reactie geven op het nieuws. en niet op elkaar.

BELACHELIJK!

Groetjes,
vak K
00
Robbert 23:22 11 maart 2011

Wat een slappe reactie kerel, als je iemand een Twentekop noemt dan heeft dat niets met een eigen extreme menging te maken, maar het bewust kwetsen van onze keeper. Iemand bewust kwetsen moet je afkeuren. Niets tegen een gezonde discussie, maar laat de persoon wel in hun waarde.
00
memed 10:35 11 maart 2011

michel weleke keeper heb je in jou gedachten?betere heb je niet.jij lul mar wat
00
Michel 08:16 10 maart 2011

Pasveer is en blijft een twentekop! Diegenen die voor hem zingen zijn heel hypocriet aangezien iedereen hem uitschold aan het begin van het seizoen, en nu ineens met zijn allen erachter?!
Hij is geen goede keeper maar hij doet nou gewoon eindelijk wat een keeper hoort te doen en dat is ballen uit het doel houden! Zo goed is hij niet.. alleen eerst deed hij niets en nu iets.
Hij is en blijft een twentekop en ik zie hem liever vandaag dan morgen vertrekken.
00
Robbert 09:35 10 maart 2011

Zoveel domheid heb ik al geen tijden meer gelezen hier op deze site. Als dit het niveau van de doorsnee Heraclessupporter is dan zijn we diep gezonken! Eigen mening is goed en mag, maar je eigen speler een “Twentekop” te noemen. Wat dat ook mag zijn, maar positief is het in elk geval niet ander kom je niet met zo’n opmerking. Meer zeg ik er niet meer over.
00
Michel 09:55 11 maart 2011

Positief is het ook niet en dat ben ik ook zeker niet tegen Pasveer! Hij is en blijft een twentekop en als je nietb weet wat dat is: dat is zo’n aanhanger van onze buren. Zoiets hoort bij Heracles niet thuis, dan kun je net zo goed Sander Boschker halen, hoewel die nog vasthoudt aan zijn principes door hier niet te komen! Pasveer is precies zo. En bovendien: over talent gesproken vind ik hem veel te zwak en alleen geschikt voor de Jupiler League. Een maand geleden werd er over hem nog door iedereen gezegd dat het een waardeloze keeper is!
Geef mij volgend seizoen maar een andere keeper.. En ik denk dat er veel meer zijn die dat ook zo vinden.
00
Robbert 11:41 11 maart 2011

Dat dom gelul van jou over een “twentkop” slaat kant nog wal. Ik zal je nog één ding daarover iets zeggen. Als je de historie van onze club kent en ik vermoed, gezien je reactie, dat je daarin een groentje bent en net komt kijken bij Heracles, dan weet je dat we bij Heracles veel spelers gehad hebben met een “twentekop”. Spelers als Jan Bronkers, Isie ten Donkelaar, Ferry Pirrard, John ter Mors en Rick Platvoet kwamen allemaal van Twente. Spelers die één voor één bejubeld zijn door ons als fans! Wie ben jij om onze doelman zo te verketteren omdat hij begin van het seizoen moeite had om zijn draai te vinden terwijl hij het nu uitstekend doet! De domheid ten top en denk daar maar eens over na, kun je dat?
00
Pin 23:27 9 maart 2011

Dat vraagt toch om een actie zaterdag. Laten we nou remco steunen/pushen en eens een mooi doekje voor hem maken 😉

Heeft ie wel verdient en laat zien dat wij als supporters nu voor 100% achter hem staan.
00
Robbert 20:30 9 maart 2011

Er zijn blijkbaar fans die denken dat onze club een keeper kan strikken: die op de lijn goed is, die kan meevoetballen, in een één tegen één duel zijn mannetje staat, de bal bij zijn medespelers in de stropdas kan leggen bij een spelhervatting en elfmeters eruit ranseld. Nauw jongens droom lekker verder……..zo’n keeper speelt bij een Europese topclub en die verdient het 10 voudige van wat onze keeper kost. Onrealitische gedachten die niet haalbaar is voor een club als Heracles. Ga de eredivisie keepers maar eens langs, welke is nu beduidend beter als onze keeper!!….Ik zal er wat opnoemen……Isakson, Stekelenburg, Mihaylov, Tyton en Vorm. Dan heb je het wel gehad. Allemaal keepers die één voor één bij een grote club spelen en ook voor meer geld op de loonlijst staan.

En wat het aanblijven van Piecke betreft…….dat was een zeer verstandig besluit van ons bestuur om niet in te gaan op het aanbod van sponsoren. Je gaat toch geen extra geld doneren voor een keeper die op zijn retour is en die geen (transfer)waarde heeft. Dat hebben Smit en Verbeek uitstekend gezien. Ik heb alle respect voor Piecke en voor wat hij de eerste jaren in de eredivisie voor onze club heeft betekend. Niets dan lof naar Piecke, deze man mag van mij een standbeeld hebben in ons stadion. Maar je moet realist zijn dat op je 39 jarige leeftijd er eens een einde komt aan je loopbaan en dat heeft de club goed gezien. De sponsoren hadden het extra geld voor Piecke beter in een jong talent kunnen stoppen daar helpen ze de club, op de lange termijn, echt mee.

Ps. Remco is 27 jaar. een keeper van zijn niveau kan nog zeker 3 tot 4 jaar mee in de eredivisie. Bullschit dat hij te oud is. Stekelnburg wordt dit jaar 29, let op mijn woorden, voor Man United is hij nog lang niet te oud, daar zal hij binnekort wel voor 4 of 5 jaar gaan tekenen.
00
Michel 09:59 11 maart 2011

En dan nog iets: als je het op 39-jarige leeftijd toch prima doet is er toch niets aan de hand?! Kijk naar Van der Linden, die maar 2 jaar jonger is. Of toendertijds Rob Maas! Er zijn zat spelers die oud en nog goed zijn. Leeftijd mag geen reden zijn om iemand weg te doen tenzij hij minder gaat voetballen.
Piecke wegdoen is het domste besluit dat ons domme bestuur ooit genomen heeft!! Geld was geen probleem, talent was geen probleem, er was helemaal geen probleem alleen GJV die wilde ‘verjongen’. Nog voor Piecke weg was zei Bosz dat hij Piecke graag zou houden, en het bestuur heeft dit om de een of andere reden niet gedaan!
00
PS1973 11:39 11 maart 2011

Nou, dan zijn er bij onze club wel meer “Twentekoppen”. Bijv onze algemeen directeur.

Ik zal blij zijn als Pasveer verlengt. Voor de winterstop presteerde hij wisselvallig en na de winterstop keept hij sterk.
00
Eddy 19:42 9 maart 2011

Ik ga, na een beetje wikken en wegen toch met Roy mee! Ik zit wel in dubio! Zoals hij zich nu manifesteert is ie waardevol. Maar hij is uit de goal ronduit zwak! Iedereen die een keeper beoordeelt op alleen een bal uit de hoek ranselen….mensen das maar 1 facet van het VAK.

Andere MINIMAAL net zo belangrijke facetten van een goede doelman zijn “leiding geven aan defensie, één tegen één duel, uit de goal spelend, spelhervattingen” (op Vitesse thuis na…..) en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen daar MIST hij toch essentiële vaardigheden! Ook moet hij onder papa’s vleugeltjes vandaan, een slechte keus van de TL bij Heracles! Een ander voor hem met goed “keepersinzicht en een open visie” daar heeft Remko meer aan!

Daarnaast kan ik hem alleen maar meegeven….en degene die mijn reacties met betrekking tot Remko Pasveer vaker lezen zal dat opvallen……zorg dat je ééééén wordt met je aanhang! Hij heeft een grote achterstand door z’n verleden, domme uitspraken, rode schoentjes en last but not least de opvolger zijn van ICOON Piecke, als hij een beetje goochem en goede souffleurs in zijn buurt heeft, zorg dat jouw aanhang zich met je identificeert! Voorbeelden heb ik eerder al gegeven!

Dus…….mijn stelling….moet Pasveer nieuw cotract krijgen (ondanks zijn goede optreden zondag tegen Groningen) zeg ik NEE. Vind hem ( ook vanwege zijn leeftijd is toch al 27!!!!! en dus geen groentje meer….) niet “breed” goed genoeg om Heracles’ Steunpilaar te zijn!
00
Truus 19:41 9 maart 2011

@Thijsjuhk,de jeugd heeft de toekomst,ook bij ons Heracles,het komt wel goed met onze club!!
00
Truus 19:39 9 maart 2011

Remko,tekenen graag!!
00
Thijsjuhk 16:16 9 maart 2011

overigens ook leuk om te melden vejinovic zit weer bij de voorselectie voor jong oranje.
Maar ook onze Mike te Wierik zit in de voorselectie en hij is de jongste speler eraf!
00
Thijsjuhk 16:13 9 maart 2011

Remko keept nu beter dan piecke in zijn laatste seizoen. Ik heb hem nooit uitgejouwd of uitgefloten ben altijd overtuigd van zijn kwaliteiten alleen de eerste seizoenshelft kwam het er niet vaak uit. Bijv toen tegen groningen thuis keepte hij een topwedstrijd. Maar ik vind het wel jammer dat de supporters die hem eerst uitfloten enzo nu vooraan staan om te zeggen dat hij het hartstikke goed doet. Maar zo is het voetbal nu eenmaal
00
RoyHafc 15:38 9 maart 2011

Prima lijnkeeper zoals we tegen Groningen konden zien, uit de goal blijft hij echter zeer zwak, in tegenstelling tot de meeste opportunisten hier ben ik nog niet overtuigd van zijn kunnen en vind ik dat we op zoek moeten naar een andere keeper, het totaalplaatje van Remko is te weinig voor een eredivisiekeeper.

Ik laat me echter graag verrassen door Pasveer. Maar ik ben niet overtuigd.
00
Robbert 16:07 9 maart 2011

Net of Piecke zo’n geweldig meevoetballende keeper was. Piecke moest je de bal niet over links aanspelen want dan had hij ook moeite om het spel dan goed voort te zetten. Hou op kerel. Jij verwacht zeker bij Heracles een keeper die zowel op de lijn als op het middenveld kan voetballen. Wel realist blijven, voor het nivo wat voor Heracles BETAALBAAR is, en dat is niet onbelangrijk, is Remco een uitstekende keeper.
00
RoyHafc 16:52 9 maart 2011

Och wat zijn we weer gepikeerd als iemand een andere mening heeft, ik doelde voornamelijk op de lage voorzetten, hoge voorzetten en het uitkomen. Pieckenhagen was voor Heracles betaalbaar, en hij was een fenomeen waar Remko de veters nog niet van mag strikken.
00
Robbert 17:22 9 maart 2011

Nee hoor ik heb geen kort lontje…… ik heb meer moeite met de ongenuanceerde mening van jou. Je kijkt onvoldoende naar het geheel. Kwaliteit en vooral ook de kosten wat we voor zo’n man kwijt zijn neem jij in je mening niet mee. Jij vergelijkt een keeper die amper op het hoogste heeft gespeeld met een keeper die ruim 10 jaar in de bundesliga ervaring heeft opgedaan. Bovendien was Piecke één van de dure spelers in onze selectie. Remco doet het vooral na de winterstop niet slechter als Piecke, met andere woorden want schrijf je nu voor onzin over “de veters strikken”.
00
RoyHafc 17:36 9 maart 2011

Piecke moest van GJV weg, die wou de kans geven aan Pasveer. De sponsers wouden het verschil in salaris bijleggen, dus Piecke zou helemaal niet meer zo duur zijn als jij beweerd. Daarvoor was het één van de duurdere spelers, hetzelfde als Everton.

Dat Pasveer nu 6 goede wedstrijden heeft gekeept is voor mij niet voldoende, daarmee kijk jij dus niet genoeg naar het geheel, want blijkbaar baseer je daar je antwoord op.

Maar we zullen zien, we hebben allemaal het belang dat het Heracles voor de wind gaat, dus ik hoop ook dat Pasveer deze lijn kan doorzetten, ik ben alleen van mening dat hij geen eredivisie waardige keeper is, maar ik heb het in deze graag fout, dat zal de tijd moeten uitwijzen.
00
bvds 14:20 9 maart 2011

tjah ook ik moet gaan zeggen dat dit terecht is.
ik zag het er ook niet inzitten maar die remko pasveer heeft me nu toch een poepie laten ruiken!
zou mooi zijn als die zo door blijft keepen en bijtekent.
misschien volgende wedstrijd laten zien dat de supporters nu wel achter hem staan.
ook had hij de negative dingen een beetje aan zichzelf te danken 1ste seizoenshelft.
maar wij moeten hem vergeven, hij moet het ons vergeven.
00
Robbert 14:54 9 maart 2011

Tja dat interview in VI “dat was een beetje dom” zou de leuke dame uit Argentinië gezegd hebben.
00
Robbert 14:00 9 maart 2011

Weer een levend bewijs dat het voetbal door opportunisme, en bij de fans in het bijzonder, wordt geregeerd. Eerst verketterd en nu de hemel in geprezen. Spelers krijgen tegenwoordig niet eens meer de tijd om te wennen aan een team, vertrouwd te raken met de verdedigers voor hem en hij mag vooral geen fouten maken, want als je enkele fouten maakt kan je er geen zak van is dan de reactie op de tribunes. Ik keur dit soort reacties af, je wordt als voetballer te snel afgeschreven! Gelukkig hebben we trainers (en enkele fans) die het anders hebben gezien en de man gewoon hebben laten staan! Hetzelfde zie ik nu met Tim Breukers gebeuren. Te Wierik speelt twee goede wedstrijden en Breukers moet dan maar op de bank plaats nemen!

Ik denk ook dat we voor bijtekenen van Remco te laat zijn. Als hij zo blijft doorgaan met goed keepen dan komen de clubs vanzelf en vissen wij achter het net. Heracles moet in dit proces de regie houden. Net als bij Fledderus een termijn stellen. Als wij ons zaterdag defintief veilig spelen dan kan ons bestuur volgende week al om tafel met Remko en MarkJan. Geef de mannen dan tot eind april de gelegenheid om te tekenen. Doe ze dat niet dan moeten op 1 mei de vervangers al op de stoep van het Polman stadion staan. Regeren is vooruit zien en dat zal Jan Smit wel begrijpen.
00
Gerrit 13:33 9 maart 2011

Ik hoop wel dat ze een beetje opschieten met het contract. Straks loopt een andere club met hem weg. Uit de poll blijkt dat 9 van de 10 Heraclessupporters wil dat hij bijtekent. Wie had dat een aantal maanden geleden gedacht?
00
memed 12:28 9 maart 2011

Ik geloof niet dat hij gaat verlengen. Waarom zou hij dat doen? Ik denk dat een goede keepr ergens bij een andere club meer geld verdient. Van de Heracles supporters heeft hij nog nooit een serieuze kans gekregen. Hij heeft uit zichzelf en alleen mede dankzij zichzelf respect afgedwongen door goed te keepe. Vind het heel jammer dat hij weg gaat. Succes Remko Pasveer bij je nieuwe toekomstige club waar dat ook moge zijn!

Citaat:”Wil Remco niet ineens al zijn krediet verspelen adviseer ik hem: Bijtekenen en vooral: Zo blijven keepen!”
Dit vind ik dus heel laag. Als hij een beter aanbieding kan krijgen bij een andere club moet hij dat vooral gaan doen! En wat betreft het krediet dat hij niet moet verspelen: Heeft hij die wel dan?! Ik geloof het niet, denk dat er nog heel veel supporters graag zien dat hij vertrekt.
00
Slaatje 12:23 9 maart 2011

Hij heeft natuurlijk aan het begin van het seizoen aardig wat krediet verspeelt met zijn domme uitspraken.
Hoe hij het nu goedmaakt is de juiste manier, met zijn daden. Na de winterstop zijn hij en Mark-Jan wekelijks de uitblinkers. Ik hoop dan ook dat beide bijtekenen.
00
piecke 11:39 9 maart 2011

pasveer heeft het top gedaan de 2de seizoens helft tot n u toe deze jongen verdient zeker een contract hij kan nog veel beter worden
00
Jaapie 11:08 9 maart 2011

Remco moet uiteraard Remko zijn.
00
Jaapie 11:01 9 maart 2011

Remco Pasveer.

Een aantal jaar geleden kwam hij bij de selectie van Heracles.
Dacht dat hij binnen korte tijd een plek in het doel van Heracles zou verdienen.
Echter was daar nog `onze` Piecke, een rots in de branding.
Jarenlang hebben wij van Piecke kunnen genieten,
totdat Heracles besloot om zijn contract niet meer te verlengen.
De keus was gemaakt: Pasveer zou onze nieuwe nummer 1 worden.
Voor vele supporters deed dit erg veel pijn, maar ze besloten Remco een kans te geven.
De eerste helft van het seizoen pakte dit niet uit zoals gehoopt werd.
Denkend aan het interview in de VI en de slechte eerste seizoenshelft.
Vaak blunders afwisselend met af en toe een goede wedstrijd.
Hoe anders ging het draaien in de tweede seizoenshelft?
`Remco is in potentie een topkeeper` waren de woorden van Bosz, die menig supporters liet lachen.
Een aantal wedstrijden verder moet ook ik toegeven, Remco Pasveer beschikt inderdaad over veel talent!
Met zijn geweldige katachtige reflexen in Groningen, maar ook de wedstrijden daarvoor laat
Remco zien dat hij toch degelijk wel kan keepen.
Piecke vergeten? Dat nooit..
Een waardige vervanger? Als Pasveer op deze voet doorgaat, zeer zeker!

Wil Remco niet ineens al zijn krediet verspelen adviseer ik hem: Bijtekenen en vooral: Zo blijven keepen!
00
Emiel 10:38 9 maart 2011

Goed nieuws!..Laatste tijd toch een keeper geworden die zeker het niveau aankan en alleen nog maar beter kan worden! Van Marwijk maar een keer uitnodigen om Pasveer te bekijken, vind hem beter dan Bosschker en Vorm momenteel dus…Pasveer in Oranje
00