Remko Pasveer keept de laatste weken goed en dit is ook het bestuur en de trainer niet ontgaan. Afgelopen zondag was hij nog de uitblinker bij Heracles in de 4-1 gewonnen wedstrijd bij FC Groningen. De keeper werd bij Voetbal International uitgeroepen tot speler van de week.

Ook het bestuur van Heracles lijkt overtuigd te zijn van Remko Pasveer na een moeilijk begin. De goalie die was verhuurd aan Go Ahead Eagles had de lastige taak om icoon Martin Pieckenhagen op te volgen. ‘Remko staat na de winter zeer behoorlijk te keepen en onze insteek is dat we met hem willen verlengen’, laat directeur Nico-Jan Hoogma aan Voetbal International weten.

De 27-jarige doelman heeft een aflopend contract en zal door zijn goede prestaties de afgelopen weken ook volgend seizoen in Almelo onder de lat staan is de verwachting.

Sponsoren

Reacties (34)

Reageer nu!