Peter Bosz heeft het schikkingsvoorstel van KNVB afgewezen. De trainer kreeg een schorsing van één wedstrijd opgelegd, maar ging daarmee niet akkoord. Bosz werd afgelopen weekend kort voor het einde van de wedstrijd tegen Excelsior naar de tribune verwezen door scheidsrechter Kevin Blom. Hij had commentaar op de leiding.

De zaak zal nu komende donderdag mondeling worden behandeld door de tuchtcommissie van de KNVB. Birger Maertens is daarentegen wel geschorst voor één duel. De verdediger liep tegen Excelsior tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen aan en moet het thuisduel met SC Heerenveen vanaf de tribune aanschouwen komende zaterdag.

Sponsoren

Reacties (12)

Reageer nu!
Roel 13:24 18 maart 2011

Vanmorgen is bekend geworden dat Bosz is vrijgesproken; hij kan dus gewoon plaatsnemen op de bank.
En terecht.
00
patrick 16:23 16 maart 2011

please zet peter chuckie rekers een keer in de basis.
00
DePaupersUitAlmelo 20:09 15 maart 2011

Inderdaad heeft Te Wierik de laatste tijd het goed gedaan, maar heb hem nog niet op de centrale verdedigers-positie gezien. Maar als hij dat net zo goed doet als rechtsback, mag hij van mij ook op de plek van Maertens spelen. Ik denk dat Peter en Maik het allebei goed zullen doen.
00
Robbert 18:12 15 maart 2011

Rendla is 3 wedstrijden en één voorwaardelijk geschorst nav rode kaart tegen Az. Wat moet hij wel niet voor “doodschop” hebben gegeven om deze forse straf te krijgen. Het heeft één voordeel, de man kan topfit helf april weer a/d bak. Maar wat hebben we nu per saldo van deze man kunnen zien dan? Staks in de play-offs soms……??? Ik laat me verrassen
00
damir 17:39 15 maart 2011

@oftopic

Weet misschien iemand wanneer kaartverkoop voor Ajax-Heracles begint?
00
Truus 17:11 15 maart 2011

Chris,ben het helemaal met je eens,wat Peter betreft!!
00
Chris 13:23 15 maart 2011

Scheids liet zich wel beetje kennen lijkt me (al weet ik niet wat Bosz gezegd heeft). Daarnaast van mening dat Te Wierik op de plek van Maertens moet komen te spelen zaterdag. Geen Reekers. Beste kerel, maar in mijn optiek komt hij wel tekort. Veel overtredingen nodig, zorgt voor onrust, pakt (te) vaak een kaart.

Ik ben voor Te Wierik. Zijn vorige 2 optredens heeft hij het in mijn optiek uitstekend gedaan. Zit bovendoen meer toekomst in dan Reekers.

Forza Te Wierik!

Succes zaterdag.
00
Robbert 22:29 14 maart 2011

Het grote probleem in dit land is de willekeur, het scheidsrechterskorps doet maar wat. Als Peter Bosz nonverbaal zijn ongenoegen laat zien en zijn Belgische collega van onze buren als een wilde staat te brullen tegen de 4e man en hij komt er mee weg, waar is dan je gevoel van rechtvaardigheid. We weten niet wat onze trainer gedaan en gezegd heeft, maar in zijn beleving was het niet noemenswaardig. Ik verwacht wel dat hij hier niet mee weg komt, de 4e man en grensrechter aan zijn kant zullen toch tegen hem getuigen en dan wordt het alsnog 1 wedstrijd en 1 voorwaardelijk, let maar op.
00
FELIX Hengelo 21:58 14 maart 2011

Op zich goed om tegen deze totaal onterechte straf in beroep te gaan.
Gaat helaas niet werken omdat de knvb de scheidsen altijd in bescherming neemt.

[OT] wederom petje af voor de beloften!
00
Spook 21:19 14 maart 2011

Te belachelijk voor woorden dat je het niet meer oneens mag zijn met de scheids. Dit is typisch een gevalletje van een signaal afgeven naar andere trainers van het scheidsrechterskorps. Zo’n Preud’homme die zich als aap gedraagt moet je weg sturen, een trainer die een wegwerp gebaar maakt geef je een standje. Te triest voor woorden dit.
00
DePaupersUitAlmelo 21:16 14 maart 2011

Peter Reekers.
Peter Reekers.
Peteer Reekers.

Ja we worden kampioen.

Verder trouwens terecht dat Bosz de schorsing niet accepteert. Hij zou toch niks hebben gezegd dat zo erg was dat hij geschorst word? We stonden dik voor. Dit zou een sociale man als Peter toch nooit doen?
00
Henkuh 21:14 14 maart 2011

Tis mij nog steeds niet precies duidelijk wat er allemaal wel of niet gebeurd is
00