Mark-Jan Fledderus is zeer waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen in Almelo. De middenvelder die de laatste weken uitblinkt bij Heracles is volgens TC Tubantia in gesprek met Roda JC over een contract. Het contract van de middenvelder loopt aan het einde van het seizoen af bij Heracles en is daarom transfervrij.

Fledderus ontkend dat er al een akkoord is bereikt met de Limburgers: “Er is interesse, ik ben in gesprek met Roda JC maar het is nog niet afgerond.”, aldus de middenvelder. Voor trainer Peter Bosz komt het niet als verrassing dat de in vorm zijnde Mark-Jan Fledderus in de belangstelling staat van Roda JC. Mark-Jan Fledderus geeft aan dat hij na drie seizoenen Heracles toe is aan een andere club. “Mijn contract loopt af en Heracles heeft zich niet gemeld bij. Ik sta dus overal voor open. Roda JC is een mooie club, de laatste jaren een goeie subtopper. Ze doen ’t goed. Dus waarom ook niet?”

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!