Heracles heeft vanavond met 4-2 gewonnen van SC Heerenveen. Het is de derde keer op rij dat de ploeg van Peter Bosz vier doelpunten maakt in een wedstrijd. Eerder werd er al met 1-4 gewonnen bij Groningen en vorige week werd het 4-1 tegen Excelsior. Ditmaal scoorden Everton Ramos da Silva, Samuel Armenteros, Antoine van der Linden en Darl Douglas namens de Heraclieden die nu gestegen zijn naar de negende plaats in de Eredivisie.

Heracles begon goed aan de wedstrijd en kreeg ook de eerste kans van de wedstrijd. Een schot van Mark-Jan Fledderus werd ternauwernood met de voeg weg gehaald door doelman Stuhr Ellegaard. SC Heerenveen kreeg tussendoor een kans via Bas Dost, maar Antoine van der Linden kon op tijd redding brengen. Na 20 minuten werd de wedstrijd opgebroken door Everton Ramos da Silva. De Braziliaan wurmde zich door de verdediging en klopte Stuhr Ellegaard.  Daarna kreeg notabene rechtsback Tim Breukers twee keer de kans om dee score uit te breiden naar 2-0. Hij kon de doelman van SC Heerenveen niet passeren. Tien minuten voor rust kwamen de Friezen toch uit het niets op gelijke hoogte. Mika Väyrynen klopte Pasveer van dichtbij. Daarna zwijnde Heracles. Luciano Narsingh wist de bal voorlangs het doel te schieten. Vlak voor rust kwam Heracles toch nog weer op voorsprong. Samuel Armenteros omspeelde doelman Stuhr Ellegaard fraai en rondde beheerst af: 2-1.

Na rust kwam Heracles beter in zijn spel en besliste het in een kwartier de wedstrijd. Eerst wist Antoine van der Linden de bal hard achter doelman Stuhr Ellegaard te koppen en Darl Douglas tekende voor de 4-1 met puntertje. Daarna deed SC Heerenveen nog wel iets terug via Philip Haglund. Remko Pasveer zorgde in het resterende deel van de tweede helft dat de Friezen niet dichterbij kwamen met een paar goede reddingen. Samuel Armenteros had nog de 5-2 op zijn schoen, maar de spits lobde de bal net over het doel. Heracles steeg door deze zege naar de negende plaats en heeft nu al 37 punten verzameld. Een knappe prestatie van Bosz en zijn mannen na de winterstop!

Sponsoren

Reacties (23)

Reageer nu!
memed 20:48 21 maart 2011

ik zie het 6-0 gewonen
00
memed 20:44 21 maart 2011

hoe stan beloftes
00
bervon 19:55 21 maart 2011

@AlbergenHAFC,
dito hier

waardeloos dat ze niet eens de moeite nemen om er een aantal bussen voor te regelen.
volgens mij zijn er genoeg die mee willen !!

kijken hier mensen mee die invloed hebben binnen de club ???

zoja, regel dan svp even wat
Als er bussen gaan rijden ga ik mee !!
00
HAFC-1903 19:30 21 maart 2011

Iemand nog sfeerfilmpjes van de goede sfeer van Zaterdag?
Altijd mooi om even terug te zien
00
AlbergenHAFC 19:22 21 maart 2011

Even offtopic: 28,15 voor vrij vervoer naar Ajax? Sjongejongejongejonge
00
Spiekerjozef 17:23 21 maart 2011

@memed

Ik snap er geen reet van wat jij schrijft. Dit is wel HEEL SLECHT nederlands.
00
memed 16:21 21 maart 2011

michel heeb je oplosing voor pasveer.wie zou je in zijn plaats zeten?fleederus is rond met roda jc.reekers is ok weg.te wierik blijv .zou je niet liver te wierik wedstrijd ritme opbouwen in plaats van reekers?viend ik niet goeie beleid
00
Robbert 13:01 21 maart 2011

Hier sluit ik mij volledig bij aan Chris, ik vond Peter Reekers ook goed spelen. Hij heeft zich al waardige stand-inn van Meartens laten zien en verdient daarmee een groot compliment.
00
Chris 12:30 21 maart 2011

Heerlijke avond zaterdag. Fantastisch heracles gezien. Pasveer wederom uitstekend (zoals eigenlijk elke wedstrijd na de winterstop). Voor de winterstop vond ik hem niet zo zeker en sterk (misschien wel wat punten gekost), maar na de winsterstop doet hij het echt goed en pakt hij ook zeker punten voor ons (2X topredding zaterdag). Mag dan ook gezegd worden.

Overigens had ik liever Te Wierik in het centrum gezien dan Reekers. Vind dat Reekers over het algemeen te vaak overtreding nodig heeft (kaart pakt) en te kort komt. Ook dat moet ik, mbt de wedstrijd van zaterdag althans, nuanceren. Reekers speelde erg goed vond ik. Complimenten! Had Te Wierik liever gezien, maar, eerlijk is eerlijk, Reekers heeft het top gedaan.

Komende 2 weken stuntje zou leuk zijn!
00
Robbert 12:10 21 maart 2011

Makkelijk excuus om het onder “je eigen mening” te zetten. Prima dat je dat hebt maar onderbouw het dan goed en kom niet met die prietpraat dat de 1e goal van Heerenveen door hem komt. Als je dat vind zeg er dan ook in een zin bij dat hij met twee fantastische reddingen (toen het 2-1 was) ons voor de gelijkmaker van Heerenveen behoed heeft. Je hebt oogkleppen op en dat laat jij met je opmerking duidelijk blijken en heeft helemaal niets met “een eigen mening” te maken maar met onvolwassen gedrag. En waarom het onvolwassen is heb ik je al uitgelegd.
00
Roel 09:58 21 maart 2011

Ieder zijn mening inderdaad. Michel, je kunt het met iemand eens zijn of niet maar de zaken die jij opnoemt zijn bepaald niet reeel, althans niet in mijn ogen. Breukers liet zijn man lopen.
Ik heb een niet heel goed Heracles gezien maar heb wel weer een team dat knokte voor elkaar. Het scoren lijkt hierbij op beslissende momenten haast automatisch te gaan. Een erg leuke wedstrijd waarin Heerenveen zich bepaald niet verstopte. Integendeel, mede dankzij Pasveer hielden we stand.
Onze voorhoede was erg sterk; beweeglijk, aardige combinaties en snel spel.
Van der Linden was samen met Pasveer voor mij de man(nen) van de wedstrijd.
00
Michel 08:20 21 maart 2011

@ Robbert: ohja en een eigen mening vormen ben je niet zo goed in of wel? Jij laat je liever door de ‘kenners’ vertellen wat je moet vinden! Ik kijk liever zelf en oordeel dan! 🙂
00
Michel 08:19 21 maart 2011

Wat fijn dat een andere mening hier ook wordt geaccepteerd! Je kan het er niet mee eens zijn maar er zijn er genoeg die het ook zo zien. Ik heb ook geen zin hier ellenlange discussies over Pasveer te gaan voeren, maar als je jullie moet geloven speelt ie volgende week in Oranje en maakt hij ons waarschijnlijk nog kampioen ook! Ze kunnen Stekelenburg straks wel weg doen bij Oranje want Pasveer is ten tonele verschenen. Kom ns op zeg.

Over het team niets dan goeds, want zij halen straks de 8e plek! En daar kunnen we het allemaal over eens zijn! Play offs here we come 🙂
00
FELIX Hengelo 00:08 21 maart 2011

@ Michel
Ontzettend trieste puber.
Pasveer is sinds de winterstop verreweg de beste heraclied.
Maar jij bent waarschijnlijk van de afdeling jagermeisterflessen gooien leuk vinden.

Michel naar telstar?
Liever vandaag dan morgen!!
00
Robbert 20:28 20 maart 2011

Ja Michel het is heel moeilijk om je ongelijk jegens Pasveer toe te geven. Blijf maar lekker doorlullen dat je hem liever vandaag dan morgen ziet vertrekken. Als hij morgen vertrekt dan kan ik je nu al zeggen dat we de 8e plaats wel helemaal op onze buik kunnen schrijven. Hebben de kenners (oud Heraclesspelers) die hem tot de speler van de wedstrijd hebben gekozen, drek in hun ogen……jij wel en je bent onvolwassen ook.
00
Johan 16:53 20 maart 2011

@Michel
Natuurlijk, Pasveer liet Väyrynen lopen. Dat heb je goed gezien.

Gisteren een prachtige wedstrijd gezien. De beste spelers aan de kant van Heracles waren in mijn ogen Pasveer (sorry Michel), Douglas en Everton. Ook Breukers speelde niet slecht, alleen bij de 1-1 ging hij niet echt vrijuit. Hij had Väyrynen strakker moeten dekken.

Volgende wedstrijd uit tegen Ajax. Met de vorm die Heracles heeft en die Ajax heeft is er van alles mogelijk in de Arena.
00
Michel 16:43 20 maart 2011

Geweldige wedstrijd!! Linkerrijtje, en Europa here we come! Nou ff weekje geen voetbal helaas maar bij Willem II gaan we door met onze zegetocht!! Iedereen het dansje van het scorende duo gezien? Armenteros en Everton in hun gezamenlijke interview bij eredivisielive!

Pasveer was wel weer bijzonder goed hoor… eerste doelpunt was volledig aan hem te wijten, en vervolgens bij het uitkomen viel er bijna nog een tegengoal want hij kwam wel 10 meter uit. Nou, wat een goede keeper hoor!
http://www.hartvoorheracles.nl/home/nieuws/492 Pasveer naar AZ? Liever vandaag dan morgen!
00
Thijsjuhk 14:50 20 maart 2011

@mojave
beetje jammer dat jou stistieken helemaal niet kloppen want quansah heeft namelijk niet deze week zijn 250e gespeeld maar vorige week. beetje opletten he
00
mojave 16:56 20 maart 2011

@thijsjuhk
was te verwachten natuurlijk, tel de wedstijden van seizoen 02-03 van Kwame bij Germinal Beerschot eens op en reageer dan maar weer eens.. niet altijd van vi.nl uitgaan, hun optellingen kloppen vaak niet! en troost je, ook Heracles zelf (bij het jubileum van Looms) ging op deze manier in de fout..
00
mojave 10:26 20 maart 2011

Mooie overwinning!

Zeer jammer dat de club niet wat attenter is. Als ik statistieken kan verzamelen, kan de club dat toch ook?Kwame Quansah speelde gisteren namelijk zijn 250e competitiewedstrijd in zijn carriëre (waarvan 203 voor Heracles) en niemand besteed er aandacht aan…

De volgende mijlpaal is de 250 competitiewedstrijden grens voor Birger Maertens in de uitwedstrijd tegen Willem II en 300 competitiewedstrijden voor Darl Douglas in de thuiswedstrijd tegen PSV.
00
RoyHafc 00:57 20 maart 2011

Breukers, wat heb ik daarvan genoten! Top wedstrijd.
00
Robbert 00:19 20 maart 2011

Nauw niet zo blazen Wilfried eerst maar eens uit Amsterdam, met op zijn minst 1 punt, vertrekken en dan kunnen we aan Europa denken.

Een mooie wedstrijd gezien en verdient gewonnen. Remco Pasveer met Quansah en Fledderus waren de spelers van de avond. Verder een wonderschone goal van Armenteros gezien. Zo maak je een vrije kans alleen voor de doelman nu eens echt af. Wacht tot de man op de grond ligt en vervolgens `een stiftje` van zo´n 1,5 meter hoog en succes verzekerd.
00
wilfried 23:47 19 maart 2011

we gaan europa in, laot goan
00