Naast het eerste elftal is ook Jong Heracles aardig op schot in de Eredivisie voor Beloften. De Heraclieden wonnen vanavond afgetekend met 6-0 thuis van Jong ADO Den Haag en blijft hierdoor op een uitstekende derde plaats staan op de ranglijst. De ploeg van René Kolmschot kent een prima reeks en boekte vanavond zijn zesde zege op rij. Namens Jong Heracles scoorden Glynor Plet (2x), Xander Houtkoop, Marko Vejinovic, Thomas Bruns en Anmar Almubaraki.

Jong ADO Den Haag kreeg in het beginfase de eerste kans, maar het schot werd gekeerd door Dennis Telgenkamp. Daarna liet Jong Heracles fris voetbal zien en kwam het na 12 minuten spelen voorsprong. Glynor Plet schoot snoeihard raak. Daarna kreeg de spits nog een kans en was Thomas Bruns dichtbij een treffer. Na een dik half uur kwam dan toch de 2-0 op het scorebord. Xander Houtkoop wist de bal in de verre hoek binnen te schieten. In het resterende deel van de eerste helft kreeg Xander Houtkoop en Ben Rienstra nog een kans. Namens Jong ADO kreeg Charlton Vicento nog een kans, maar Dennis Telgenkamp stond in de weg.

Jong Heracles schakelde de tweede helft een tandje bij en wist het duel snel op slot te gooien. In een dik kwartier spelen werd er drie maal gescoord. Glynor Plet scoorde zijn tweede direct na rust. De 4-0 was er één om in te lijsten. Marko Vejinovic zag de doelman van Jong ADO ver van het doel staan en schoot de bal vanaf de middenlijn in het doel. Even later stond diezelfde Vejinovic één tegen één met de doelman van Jong ADO. De doelman kon dit keer redden. Het werd na een dik uur 5-0 door Thomas Bruns. Het slotakkoord was voor Anmar Almubaraki die voor de eindstand zorgde: 6-0!

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!