Naast het eerste elftal is ook Jong Heracles aardig op schot in de Eredivisie voor Beloften. De Heraclieden wonnen vanavond afgetekend met 6-0 thuis van Jong ADO Den Haag en blijft hierdoor op een uitstekende derde plaats staan op de ranglijst. De ploeg van René Kolmschot kent een prima reeks en boekte vanavond zijn zesde zege op rij. Namens Jong Heracles scoorden Glynor Plet (2x), Xander Houtkoop, Marko Vejinovic, Thomas Bruns en Anmar Almubaraki.

Jong ADO Den Haag kreeg in het beginfase de eerste kans, maar het schot werd gekeerd door Dennis Telgenkamp. Daarna liet Jong Heracles fris voetbal zien en kwam het na 12 minuten spelen voorsprong. Glynor Plet schoot snoeihard raak. Daarna kreeg de spits nog een kans en was Thomas Bruns dichtbij een treffer. Na een dik half uur kwam dan toch de 2-0 op het scorebord. Xander Houtkoop wist de bal in de verre hoek binnen te schieten. In het resterende deel van de eerste helft kreeg Xander Houtkoop en Ben Rienstra nog een kans. Namens Jong ADO kreeg Charlton Vicento nog een kans, maar Dennis Telgenkamp stond in de weg.

Jong Heracles schakelde de tweede helft een tandje bij en wist het duel snel op slot te gooien. In een dik kwartier spelen werd er drie maal gescoord. Glynor Plet scoorde zijn tweede direct na rust. De 4-0 was er één om in te lijsten. Marko Vejinovic zag de doelman van Jong ADO ver van het doel staan en schoot de bal vanaf de middenlijn in het doel. Even later stond diezelfde Vejinovic één tegen één met de doelman van Jong ADO. De doelman kon dit keer redden. Het werd na een dik uur 5-0 door Thomas Bruns. Het slotakkoord was voor Anmar Almubaraki die voor de eindstand zorgde: 6-0!

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
memed 13:04 23 maart 2011

fledderus rond met roda jc
00
Emiel 11:13 23 maart 2011

Geweldige pot gezien! Hulde hiervoor….

Ook super dat Marko een superwedstrijd speelde en een beautygoal maakte onder t toeziend oog van de coach van Jong Oranje!..Ook Te Wierik deed t goed op een andere positie!..Verder speelden ze gewoon met Jong ADO! Hulde

Is er trouwens nog een filmpje van die goal van Marko ergens te vinden?…
00
Andere Hans 09:19 23 maart 2011

Jong Heracles altijd leuk om naar te kijken en een gezellige sfeer.
Jongens doen het inderdaad uitstekend.
Het doelpunt van Marko was een beauty, daar komen de voetballiefhebbers
voor, zelfs ADO coach van der Brom applaudiseerde er voor.
Marko speelde uberhaupt een prachtige wedstrijd en dat met de Jong Oranje
coach op de tribune. Leek me een perfecte sollicitatie!
Als die niet aangenomen is….voor vrijdag.
00
fammetz 19:48 22 maart 2011

Zeer knappe prestatie van de beloften …de beloften zijn zo goed bezig dat als ze zo doorgaan , sommigen goed in te passen zijn in het eerste.
Zo af en toe gebeurt dat al.
Verder zijn ze goed omhoog geklommen.
00
Patrick ut Grunn 13:00 22 maart 2011

De beloften zijn echt vet goed bezig, net als het eerste elftal. Hopelijk kunnen ze deze reeks lang voortzetten.

Verder nog een detail: “Namens Jong Heracles scoorden Glynor Plet (2x), Xander Houtkoop, Thomas Bruns en Anmar Almubaraki.” Hier ontbreekt Vejinovic nog?
00
Hendry 18:39 22 maart 2011

Scherp opgemerkt! Het is aangepast…
00