Mark-Jan Fledderus is definitief bezig aan zijn laatste zijn seizoen in Almelo. De middenvelder bevestigde tegenover TC Tubantia rond te zijn met Roda JC over een 3-jarig contract dat voor hem klaar ligt in Limburg. Fledderus werd tijdens de training van vandaag al gefeliciteerd door zijn medespelers.

Eerder werd al duidelijk dat Mark-Jan Fledderus in gesprek was met Roda JC en toe was aan een andere club na drie seizoenen Heracles. De 28-jarige middenvelder is verheugd met de overgang naar het zuiden van het land: “Als je een mooi driejarig contract kunt tekenen bij zo’n club moet je dat doen. Ik had hier in Almelo geen aanbieding gekregen en mijn contract loopt af. Dus ik was vrij om te gaan waar ik wilde. Roda JC is een prima club, ze doen het goed.”

Wij wensen Mark-Jan Fledderus veel succes bij Roda JC!

Sponsoren

Reacties (18)

Reageer nu!