Heracles Almelo is druk bezig om de selectie voor komend seizoen in grote lijnen vast te leggen. In de navolging van de contractverleningen met Antoine van der Linden en Ben Rienstra, zijn nu ook Tim Breukers en Mike te Wierik langer aan de club gebonden. De twee rechtsbacks tekenden net als de twee voorgaande met een een seizoen bij in Almelo.

“Tim en Mike zijn allebei goede nuchtere jongens uit de regio waar we erg tevreden over zijn”, vertelt directeur Nico-Jan Hoogma. “We weten wat we aan ze hebben en we zijn er blij mee dat ook deze spelers langer bij ons blijven.” Heracles is daarnaast nog bezig om de contracten van Remko Pasveer, Dennis Telgenkamp, Ellery Cairo en Peter Reekers te verlengen. Darl Douglas is bijna aan zijn aantal wedstrijden waardoor zijn contract ook automatisch zal worden verlengd.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!