Marko Vejinovic is dit seizoen geen basisspeler en moet Mark-Jan Fledderus voor zich dulden in de basisopstelling. Hij heeft daar zelf moeite mee, zo laat hij weten aan Voetbal International.

“Het knaagt aan me dat ik niet meer speel en ik vind het moeilijk geduld te hebben, maar ik juich wél voor Mark-Jan. Hij is in vorm, doet het hartstikke goed. Bovendien ben ik geen persoon die een ander uit eigenbelang iets slechts toewenst. Ik wil puur op basis van mijn eigen kwaliteiten mijn plaats veroveren. Ik kan niets anders doen dan blijven bikkelen en de trainer nog meer aan het twijfelen brengen.”

“Deze hele situatie doorkruist wel mijn plan”, zei de 21-jarige Alkmaarder. “Toen ik naar Heracles kwam, was mijn uitgangspunt hier twee jaar goed te spelen en de interesse te wekken van een grotere club of het buitenland. Nu is de kans dat het komende zomer tot een transfer komt echter nihil. Clubs zijn niet geïnteresseerd in een speler die niet in de basis staat. Daardoor bestaat plan B op dit moment alleen maar uit hard werken en snel terugkeren.

Mark-Jan Fledderus vertrekt komende zomer naar Roda JC. Volgens velen is Marko de beoogde opvolger en zal hij het komende seizoen “gewoon” weer in de basis staan.

Reageer ook op de poll. “Heracles moet een vervanger aantrekken voor Mark-Jan Fledderus”

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!