Marko Vejinovic is dit seizoen geen basisspeler en moet Mark-Jan Fledderus voor zich dulden in de basisopstelling. Hij heeft daar zelf moeite mee, zo laat hij weten aan Voetbal International.

“Het knaagt aan me dat ik niet meer speel en ik vind het moeilijk geduld te hebben, maar ik juich wél voor Mark-Jan. Hij is in vorm, doet het hartstikke goed. Bovendien ben ik geen persoon die een ander uit eigenbelang iets slechts toewenst. Ik wil puur op basis van mijn eigen kwaliteiten mijn plaats veroveren. Ik kan niets anders doen dan blijven bikkelen en de trainer nog meer aan het twijfelen brengen.”

“Deze hele situatie doorkruist wel mijn plan”, zei de 21-jarige Alkmaarder. “Toen ik naar Heracles kwam, was mijn uitgangspunt hier twee jaar goed te spelen en de interesse te wekken van een grotere club of het buitenland. Nu is de kans dat het komende zomer tot een transfer komt echter nihil. Clubs zijn niet geïnteresseerd in een speler die niet in de basis staat. Daardoor bestaat plan B op dit moment alleen maar uit hard werken en snel terugkeren.

Mark-Jan Fledderus vertrekt komende zomer naar Roda JC. Volgens velen is Marko de beoogde opvolger en zal hij het komende seizoen “gewoon” weer in de basis staan.

Reageer ook op de poll. “Heracles moet een vervanger aantrekken voor Mark-Jan Fledderus”

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!
imkexxhafc 20:14 30 maart 2011

MARKOOOOO (l)
00
Emiel 07:59 30 maart 2011

Helemaal eens met ‘Andere Hans’.. Vejinovic speelde tegen Jong ADO gewoon super…ten eerste een wereldgoal vanaf de middenlijn en ook vele splijtende passjes en als je ziet hoe simpel hij soms mannetjes voorbij loopt en een bal plaatst dan zie je gewoon het kwaliteit ervan af druipen!

Jammer dat Fledderus vertrekt maar denk dat wij voor volgend seizoen toch een goed middenveld hebben met Marko,Quansah,Overtoom en Rienstra die ook een aardig balletje kan trappen!
00
Henkuh 20:56 29 maart 2011

Nu Fledderus zeker vertrekt is Marko zijn opvolger en die gaat ‘t minstens zo goed doen en wellicht nóg beter.
Een groot talent !!
00
Gerwin1903 01:57 29 maart 2011

Mijn mening staat er niet bij. Marko Vejinovic moet in principe de opvolger worden voor Mark Jan maar ik zie graag nog een goeie getalenteerde linkshalf er bij voor het geval Marko afwezig is.. OF Willy ook vertrekt.. want dan zou ik Marko graag op 10 zien. Vind het nog altijd een betere 10 dan een linskhalf, waarvoor ik hem overigens ook graag zie maar net iets liever op 10, gezien zijn aanvallende kwaliteiten en hij wat minder terug zakt dan Fledderus bij balverlies.
Sowieso dus een linkshalf erbij die ervaring kan opdoen in het beloften elftal.
00
Andere Hans 22:15 28 maart 2011

Degene die Marko vorige week heeft zien spelen in Jong Heracles tegen Jong ADO heeft kunnen
zien welk een geweldig talent Marko is.
Er zaten vele kenners op de trribune waaronder onze trainers, de bondscoach van Jong Oranje de trainer van ADO 1 John v d Brom etc.
Zij allen zagen een fabuleus mooi doelpunt van Marko, dus ik ben er niet bang voor dat hij
normaal gesproken standaard in de basis zal staan komend seizoen. Zelfs John v d Brom
klapte voor het doeplunt van Marko, siert zo’n man wel.

Dus Marko volgend seizoen gewoon in de basis en knup er daarna nog een jaartje aan vast.

Overigens leuke reportage over Dries.
00
BRRR 13:24 28 maart 2011

Fledderus heeft Marko uit de basis gespeeld doordat Marko geblesseerd raakte en Fledderus het nu gewoon goed doet. Daarvoor had Marko echter Fledderus uit de basis gespeeld toen hij geblesseerd raakte.

Beide spelers doen, ondanks hun verschillende kwaliteiten, momenteel niet voor elkaar onder. Als liefhebber zie ik liever Vejinovic spelen. Prachtige techniek. Ik denk dat hij het uiteindelijk veel verder gaat schoppen dan Fledderus.
00