Voorzitter Jan Smit gaat er vanuit dat Remko Pasveer bijtekent bij Heracles Almelo. Remko Pasveer heeft een aflopend contract en heeft een aanbieding van Heracles op zak.

Tegenover de TC Tubantia zei Smit: ,,Remko denkt er nog even over na. We hebben afgesproken dat hij binnen enkele weken met een tegenvoorstel komt. Daar wachten we op. We hopen met Pasveer tot overeenstemming te komen. Ik ga er vanuit dat hij bij ons blijft.” Heracles is nog steeds in onderhandeling met Dennis Telgenkamp, Peter Reekers en Ellery Cairo. Dennis Telgenkamp zou volgens de Tubantia mogelijk in de belangstelling van FC Emmen staan.

Heracles gaat tevens op zoek naar een nieuwe linkermiddenvelder omdat Mark-Jan Fledderus naar Roda JC vertrekt.
Smit geeft aan dat de nieuwe linkermiddenvelder dan wel stevige concurrentie krijgt van Marko Vejinovic: ,,Marko is heel lang nummer één geweest op deze positie. Moeten we een speler van Jong Oranje dan op de bank laten zitten?” Heracles heeft ook geen spijt van het vertrek van de Drent Fledderus. Jan Smit: ,,Fledderus speelt nu zeven wedstrijden goed, maar is ook heel vaak geblesseerd geweest. Daar kunnen we ons beleid niet op afstemmen.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
hafctje 20:09 4 april 2011

Ik hoop wel dat pasveer blijft de laatste tijd keept hij geweldig!!
dus niet zeuren maar tekenen
00
jump2maniak 15:17 3 april 2011

pasveer lijkt net een handbal keeper.
00
Robbert 17:36 31 maart 2011

Ik ga er van uit dat Jan Smit slim genoeg is om zich niet te laten aftroeven door (met alle respect) Emmen. Als de club tenminste echt wat in hem ziet voor de toekomst, laat dat duidelijk zijn. De trainers moet JA zeggen dan moet de club er toch uitkomen?
00
Jaapie 12:58 31 maart 2011

Ik lees nu steeds meer de geruchten dat Telgenkamp naar Emmen kan..
Hoop echt dat Heracles zich in gaat zetten om deze jongen lang aan Heracles te binden!
In potentie echt een goede keeper voor het eerste!
Bij de beloften laat hij het wekelijks zien keept goed, coacht goed, heeft het postuur, de uitstraling, kan goed uitkomen en is dus gewoon alles wat een keeper nodig heeft in mijn ogen!

Aan het bestuur: Leg hem vast voor 4/5 seizoenen en verhuur hem het eerste seizoen aan Eagles of Emmen.. of iets in die richting! Is een goede investering denk ik..
00
Robbert 12:15 30 maart 2011

Vind ik ook Jaapie, Telgenkamp langer aan de club binden en vervolgens in de eerste divisie laten rijpen. Als hij het daar niet redt, dan kun je hem alsnog van de hand doen. Als hij nu vertrek en je moet hem later weer kopen dan loop je achter de feiten aan en is de kans aanwezig dat hij niet meer te betalen is.
00
Henkuh 10:53 30 maart 2011

‘t Is te hopen dat ie blijft maar ik vrees met groet vrezen.
Zou me niks verbazen dat ie naar Heerenveen vertrekt !!
00
Jaapie 10:07 30 maart 2011

Wat betreft Telgenkamp:
Heracles moet deze jongen een contract aanbieden van 4 jaar en het eerste jaar lekker laten keepen bij een Eerste divisie club.. Dit wordt in de toekomst echt onze nummer 1 !
00
Jaapie 09:59 30 maart 2011

Als Smit er vanuit gaat dat Pasveer blijft, zal die inderdaad wel vertrekken..
00
Robbert 07:44 30 maart 2011

Dat Jan verwacht dat hij blijft is een slecht voorteken vind ik. Jan moet zo langzamerhand wel weten wat een keeper van een club uit “het rechterrijtje” kan en mag verdienen. Laat hij daar dan iets boven zitten dan heb je kans dat hij blijft. Want het kan toch niet zo zijn dat we worden afgetroeft door clubs van het nivo De graafschap, NAC, NEC, ADO en Roda. Als Az, Heerenveen, Utrecht en Groningen gaan bieden ben je als Heracles gewoon kansloos. Nee ik moet het nog zien of hij blijft.

Wat Fledderus betreft vind ik dit een verstandige beslissing. Laat Markjan voorlopig in de basis staan als we nog ergens om spelen, maar zodra de 8e plaats niet meer haalbaar is zou ik Marko en Mike te Wierik tot eind seizoen een basisplaats gunnen. Daar moeten we in de toekomst mee verder.
00
marcel vak L 22:33 29 maart 2011

als de heer smit dit zegt dan zal hij wel niet blijven aangezien hij dit vaker heeft gezegd en alle keren was een speler dan toch weg.
ben bang dat er een grote leegloop ontstaat bij heracles en heracles dan weer voor een dubbeltje op de eerste rang wil zitten let wel ik hoop dat dit niet gaat gebeuren maar ben er wel bang voor

zwartwitte groet
00
Hyllus 22:09 29 maart 2011

Erg realistisch hoe Smit tegenover het vertrek van MJF staat. Ook een goede zaak dat Pasveer mag blijven.
Al begrijp ik helemaal niets van het verlengen met Breukers, hij komt gewoon kwaliteit tekort voor de eredivisie en als je een stabiele middenmoter wil worden zul je toch echt met betere backs moeten komen dan Looms en Breukers.
00