Voorzitter Jan Smit gaat er vanuit dat Remko Pasveer bijtekent bij Heracles Almelo. Remko Pasveer heeft een aflopend contract en heeft een aanbieding van Heracles op zak.

Tegenover de TC Tubantia zei Smit: ,,Remko denkt er nog even over na. We hebben afgesproken dat hij binnen enkele weken met een tegenvoorstel komt. Daar wachten we op. We hopen met Pasveer tot overeenstemming te komen. Ik ga er vanuit dat hij bij ons blijft.” Heracles is nog steeds in onderhandeling met Dennis Telgenkamp, Peter Reekers en Ellery Cairo. Dennis Telgenkamp zou volgens de Tubantia mogelijk in de belangstelling van FC Emmen staan.

Heracles gaat tevens op zoek naar een nieuwe linkermiddenvelder omdat Mark-Jan Fledderus naar Roda JC vertrekt.
Smit geeft aan dat de nieuwe linkermiddenvelder dan wel stevige concurrentie krijgt van Marko Vejinovic: ,,Marko is heel lang nummer één geweest op deze positie. Moeten we een speler van Jong Oranje dan op de bank laten zitten?” Heracles heeft ook geen spijt van het vertrek van de Drent Fledderus. Jan Smit: ,,Fledderus speelt nu zeven wedstrijden goed, maar is ook heel vaak geblesseerd geweest. Daar kunnen we ons beleid niet op afstemmen.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!