Heracles Almelo gaat Peter  Reekers en Ellery Cairo geen nieuw contract aanbieden. Peter Reekers speelde tot nu 171 duels voor Heracles vanaf 2000. Van 2006 tot 2009 speelde Reekers voor VVV-Venlo. Ellery Cairo speelt sinds dit seizoen voor Heracles. Hij kwam over van NAC Breda. Cairo speelde vier wedstrijden en maakte daarin één doelpunt.

Nico-Jan Hoogma over het vertrek van beide spelers: “We zijn zeer tevreden over hoe beide spelers hun rol hebben ingevuld”. “Ze fungeerden als stand-in voor respectievelijk Birger Maertens en Darl Douglas en deden dat goed als het nodig was. We kiezen voor komend seizoen in die rol voor jonge spelers zoals Mike te Wierik en Anmar Almubaraki die zich kunnen doorontwikkelen. We zijn Peter en Ellery enorm dankbaar voor de bijdrage die ze aan onze club hebben geleverd, als speler én als mens.”

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!