Heracles Almelo gaat Peter  Reekers en Ellery Cairo geen nieuw contract aanbieden. Peter Reekers speelde tot nu 171 duels voor Heracles vanaf 2000. Van 2006 tot 2009 speelde Reekers voor VVV-Venlo. Ellery Cairo speelt sinds dit seizoen voor Heracles. Hij kwam over van NAC Breda. Cairo speelde vier wedstrijden en maakte daarin één doelpunt.

Nico-Jan Hoogma over het vertrek van beide spelers: “We zijn zeer tevreden over hoe beide spelers hun rol hebben ingevuld”. “Ze fungeerden als stand-in voor respectievelijk Birger Maertens en Darl Douglas en deden dat goed als het nodig was. We kiezen voor komend seizoen in die rol voor jonge spelers zoals Mike te Wierik en Anmar Almubaraki die zich kunnen doorontwikkelen. We zijn Peter en Ellery enorm dankbaar voor de bijdrage die ze aan onze club hebben geleverd, als speler én als mens.”

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
Robbert 22:50 1 april 2011

Vertrek van Cairo en Reekers heeft niets met bezuinigingen te maken maar met doorselecteren. Moeten we geen drama van maken. Alle respect voor Chucky, voor wat hij betekedn heeft en zijn goede invalbeurt tegen Heerenveen. De man kan mogelijk nog goed zijn om bij een eerste divisie of top klasse club te gaan spelen. Na zijn loopbaan is er mogelijk nog wel een leuke job voor het te vinden binnen onze club.
00
ilonk35 16:41 1 april 2011

We gaan toch niet nu alweer beginnen met als het maar goed gaat, slecht beleid e.d. Elk seizoen hetzelfde. Cairo heeft 1 goal gemaakt in een zeer korte invalbeurt en voor de rest niet gespeeld. We hebben prima beloftenspelers die het kunnen opvangen. Zoals elk jaar komt het komend seizoen ook nog goed en daarbij tot het stadion er is (als het komt) moeten we bezuinigen en met weinig middelen overleven.
00
marcel vak L 16:34 1 april 2011

@ mmore

of ze weten meer dan ons “uiteraard” over wat er met de selectie gaat gebeuren wie er bijtekend of wie er weg gaat en of wie er nieuw bijkomt ik hoop dat het allemaal goed komt

zwartwitte groet
00
mmore 15:49 1 april 2011

Moraal van het verhaal: er blijft niks over………
00
Henkuh 14:48 1 april 2011

Dan maar weer zo’n afscheid voor Chucky………
00