Jong Heracles Almelo heeft vandaag met 0-4 gewonnen bij Helmond Sport. Vorige week was er een competitieonderbreking vanwege de interlands en werd er niet gespeeld. Voor de competitieonderbreking deden de Heraclieden het als promovendus ook al fantastisch. Er werd achtereenvolgens gewonnen van De Graafschap, Sparta Rotterdam, NEC Nijmegen, FC
Twente, AZ en ADO Den Haag.

Vandaag werden de doelpunten gemaakt door Ellery Cairo (tweemaal), Glynor Plet en Marko Vejinovic. Door deze overwinning steeg de ploeg van René Kolmschot naar de tweede plek  op de ranglijst. Nummer 2 FC Groningen verloor bij NEC met 2-0,
waardoor Heracles op doelsaldo tweede staat in de Eredivisie voor Beloften.

Heracles was vanaf de aftrap de dominerende ploeg. In de vierde minuut scoorde Marko Vejinovic de 1-0 al. Uit een fraaie soloactie van Almubaraki scoorde Cairo de 2-0. In de tweede helft had Heracles ook veel kansen met o.à. Thomas Bruns. Cairo maakte zijn tweede doelpunt op aangeven van Bruns. Plet maakte de 4-0 na een soloactie.

Opstelling: Dennis Telgenkamp, Mike te Wierik (75.Semol Souhuwat),
Peter Reekers, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra (60.Erwin Nieuwboer), Marko Vejinovic (60.Joey Belterman), Thomas Bruns, Anmar Almubaraki, Glynor Plet en Ellery Cairo.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!