De wedstrijd Heracles Almelo – PSV van komende zondag, 17 april aanvang 14.30 uur, is bij voorbaat al heel bijzonder. Het duel is namelijk geadopteerd door de Stichting ‘Kans voor een Kind’. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen ernstig zieke kinderen meelopen in de line-up en op de borst van de Heraclieden zal het logo van ‘Kans voor een Kind’ staan. “We zijn erg dankbaar dat Hoofdsponsor TenCate eenmalig het shirt ter beschikking stelt aan onze stichting”, aldus Willem Hoevers (mede-oprichter Stichting ‘Kans voor een Kind’ en sociaal-maatschappelijk medewerker Heracles Almelo). “We gaan er met elkaar een onvergetelijke dag van maken!”

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het  niet makkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden. Voor het vervullen van wensen is financiële hulp van derden onontbeerlijk.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
Marvin 18:41 15 april 2011

@Bud

Via de twitterpagina van Mark-Jan kun je bieden!
00
Bud 10:37 15 april 2011

@Marvin waar kun je bieden op de shirts dan
00
Marvin 09:27 14 april 2011

Mark-Jan Fledderus verkoopt zijn shirt aan de hoogste bieder.
Tot nu toe is er 140 euro geboden dus het ligt eraan wat je er voor over hebt. Het bedrag gaat uiteraard naar de stichting Kans voor een Kind.
00
komdanjonge 21:30 13 april 2011

Weet iemand of ze ook voor 1x die shirts in de fnshop verkopen?
Want wil eens iets anders als Tencate voorop.
00