De wedstrijd Heracles Almelo – PSV van komende zondag, 17 april aanvang 14.30 uur, is bij voorbaat al heel bijzonder. Het duel is namelijk geadopteerd door de Stichting ‘Kans voor een Kind’. Voorafgaand aan de wedstrijd zullen ernstig zieke kinderen meelopen in de line-up en op de borst van de Heraclieden zal het logo van ‘Kans voor een Kind’ staan. “We zijn erg dankbaar dat Hoofdsponsor TenCate eenmalig het shirt ter beschikking stelt aan onze stichting”, aldus Willem Hoevers (mede-oprichter Stichting ‘Kans voor een Kind’ en sociaal-maatschappelijk medewerker Heracles Almelo). “We gaan er met elkaar een onvergetelijke dag van maken!”

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het  niet makkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte dan wel sociale of maatschappelijke omstandigheden. Voor het vervullen van wensen is financiële hulp van derden onontbeerlijk.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!