Jong Heracles heeft vanavond kampioen Jong PSV zijn eerste nederlaag van dit seizoen bezorgd. De Eindhovenaren werden vorige week ongeslagen kampioen, maar aan de ongeslagen reeks kwam vanavond een einde. Jong Heracles won met 4-2 in Eindhoven en scoorde via Xander Houtkoop 2x, Erwin Nieuwboer en Ben Rienstra.

De kampioen uit de lichtstad kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van Stef Nijland. Vlak voor rust kwam Jong Heracles op gelijke hoogte. Xander Houtkoop zorgde voor de 1-1 ruststand. Na de rust namen de Heraclieden de regie over en kwam het via Erwin Nieuwboer op voorsprong: 1-2. Twintig minuten voor tijd scoorde Xander Houtkoop zijn tweede van de avond. Even kwam Jong PSV nog wel terug tot 2-3, maar het slotakkoord was voor de Heraclieden. Ben Rienstra zorgde acht minuten voor tijd voor de 2-4 uitslag.

Het is al de negende overwinning dit jaar voor Jong Heracles zonder te verliezen en slechts één keer gelijk te spelen. Volgende week speelt Jong Heracles zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Vitesse/AGOVV om 18:30 uur in het Polman Stadion.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
Emiel 15:15 12 april 2011

Geweldig resultaat dit en als het zondag ook zo gaat dan vind ik t prima:-)

Uiteraard verdienen deze jongens aanstaande maandag een grote opkomst en een staande daverende ovatie!..

Hulde voor Jong Heracles!!!
00
Marvin 11:30 12 april 2011

Geweldig resultaat, proficiat mannen!
Voorbode voor zondag?
00
Roel 10:30 12 april 2011

geweldig resultaaat weer. Is een goede generale voor zondag. jammer dat in de 1e seizoenshelft te vaak onterecht werd gelijk gespeeld; anders stonden de beloften dichterbij de koploper.
00
FELIX Hengelo 22:07 11 april 2011

Grandioos!
Volgende week toch maar voor het eerst sinds de ’80s een pot van het tweede (dat was toen de naam toch?) bekijken!

@ Robbert:
Check even de laatste regel van de idioot 10-04, 23:18 😉
00
Robbert 20:42 11 april 2011

Deze mannen verdienen een grote opkomst, ik hoop dat het stadion zeer goed gevuld is volgende week. Chappeau René Kolmschot en zijn team
00