Jong Heracles heeft vanavond kampioen Jong PSV zijn eerste nederlaag van dit seizoen bezorgd. De Eindhovenaren werden vorige week ongeslagen kampioen, maar aan de ongeslagen reeks kwam vanavond een einde. Jong Heracles won met 4-2 in Eindhoven en scoorde via Xander Houtkoop 2x, Erwin Nieuwboer en Ben Rienstra.

De kampioen uit de lichtstad kwam in de eerste helft nog wel op voorsprong door een doelpunt van Stef Nijland. Vlak voor rust kwam Jong Heracles op gelijke hoogte. Xander Houtkoop zorgde voor de 1-1 ruststand. Na de rust namen de Heraclieden de regie over en kwam het via Erwin Nieuwboer op voorsprong: 1-2. Twintig minuten voor tijd scoorde Xander Houtkoop zijn tweede van de avond. Even kwam Jong PSV nog wel terug tot 2-3, maar het slotakkoord was voor de Heraclieden. Ben Rienstra zorgde acht minuten voor tijd voor de 2-4 uitslag.

Het is al de negende overwinning dit jaar voor Jong Heracles zonder te verliezen en slechts één keer gelijk te spelen. Volgende week speelt Jong Heracles zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Jong Vitesse/AGOVV om 18:30 uur in het Polman Stadion.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!