Wout Weghorst komHeracles nieuwe logot in mei op proef bij Heracles Almelo. De 18-jarige DETO-spits wordt al een tijdje gevolgd door Heracles. De officiële uitnodiging moet nog volgen, maar de 18-jarige Bornenaar is al op de hoogte gesteld. ‘Ik hoorde een paar maand geleden dat er belangstelling was. René Kolmschot was wezen kijken en mij is toen verteld dat het voor mij was. Vervolgens heb ik een gesprek met Kolmschot gehad. Hij vertelde me dat ik stappen had gemaakt, dat ik goed speelde en dat hij ook John Stegeman nog naar me zou laten kijken. Deze week kwam de trainer bij me om te vertellen dat ik een proeftraining kan krijgen bij Heracles’ aldus Weghorst tegenover TwenteSport.

De Bornenaar komt in mei op proef. ‘In goed overleg met de club gaat dat in de eerste week van mei gebeuren. Ik heb begrepen dat ik nog een officiële bevestiging ga krijgen, maar die heb ik nog niet ontvangen’, zegt de aanvaller, die alleen de mogelijkheid al een voorrecht vindt. ‘Het is toch een stuk ervaring wat je meeneemt, ik zie wel wat er uit komt, ik kan er in elk geval veel van leren. Natuurlijk ga ik wel met bepaalde verwachtingen er naar toe. Ik hoop gewoon het goed te doen, ga mijn stinkende best doen. Aan de andere kant is het ook zo dat ik niet zomaar gevraagd ben. Ze hebben me toch een tijd gevolgd en weten wat ik kan.’ Weghorst kwam eerder uit voor NEO uit Borne.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!