Wout Weghorst komHeracles nieuwe logot in mei op proef bij Heracles Almelo. De 18-jarige DETO-spits wordt al een tijdje gevolgd door Heracles. De officiële uitnodiging moet nog volgen, maar de 18-jarige Bornenaar is al op de hoogte gesteld. ‘Ik hoorde een paar maand geleden dat er belangstelling was. René Kolmschot was wezen kijken en mij is toen verteld dat het voor mij was. Vervolgens heb ik een gesprek met Kolmschot gehad. Hij vertelde me dat ik stappen had gemaakt, dat ik goed speelde en dat hij ook John Stegeman nog naar me zou laten kijken. Deze week kwam de trainer bij me om te vertellen dat ik een proeftraining kan krijgen bij Heracles’ aldus Weghorst tegenover TwenteSport.

De Bornenaar komt in mei op proef. ‘In goed overleg met de club gaat dat in de eerste week van mei gebeuren. Ik heb begrepen dat ik nog een officiële bevestiging ga krijgen, maar die heb ik nog niet ontvangen’, zegt de aanvaller, die alleen de mogelijkheid al een voorrecht vindt. ‘Het is toch een stuk ervaring wat je meeneemt, ik zie wel wat er uit komt, ik kan er in elk geval veel van leren. Natuurlijk ga ik wel met bepaalde verwachtingen er naar toe. Ik hoop gewoon het goed te doen, ga mijn stinkende best doen. Aan de andere kant is het ook zo dat ik niet zomaar gevraagd ben. Ze hebben me toch een tijd gevolgd en weten wat ik kan.’ Weghorst kwam eerder uit voor NEO uit Borne.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!
marccie 23:08 16 april 2011

Willie kwam ook van de amateurs =D




0



0
markspenk 16:21 16 april 2011

Wout komt van NEO en stond op 17 jarige leeftijd als 2e jaars B al in het eerste elftal. Is niet erg technisch maar scoort gewoon veel en dat moet een spits gewoon doen. Qua beleving en speelwijze is hij een kopie van Bas Dost




0



0
Peddie 14:13 16 april 2011

ik kom elke week bij deto kijken, hij komt wat houterig over en stelt zich soms snel wat aan, hij heeft wel de lengte en daar maakt hij wel goed gebruik van, heeft een enorm loopvermogen, maarja ik denk dat hij bij heracles niet aan de bak komt.




0



0
Robbert 12:13 16 april 2011

Ik kom niet elke week naar DETO kijken, maar geef de man een kans zou ik zeggen. Nooit verkeerd om met spelers uit de regio verder te gaan. Als hij goed genoeg wordt gevonden is het iemand voor het beloften team. Kan hij op een hoger niveau trainen en wordt hij mogelijk beter van, en wat daarna dan volgt zien we wel.




0



0
Vjenne 12:04 16 april 2011

Weet niet wat ik me hierbij voor moet stellen. Wout speelt is bij DETO vaste basisspeler maar om nou te zeggen dat hij er wekelijks uitblinkt… Het is in ieder geval een redelijk snelle en vooral een spits met enorme lengte, komt alleen wel wat houterig over als je hem ziet lopen, het kon zomaar een kopie van Crouch zijn.
Hopen dat hij zich kan bewijzen in de beloften want het is zeker een speler met potentie voor de toekomst…

http://www.deto.nl/images/stories/deto1/wout.jpg




0



0