Jong Heracles heeft ook zijn laatste thuisduel van het seizoen in winst weten om te zetten. De ploeg van René Kolmschot boekte alweer de negende overwinning op rij door met 2-1 te winnen van Jong Vitesse/AGOVV. Namens Jong Heracles scoorden Ben Rienstra en Glynor Plet. Jong Vitesse deed nog iets terug via een eigen doelpunt van Mike te Wierik.

De Heraclieden dicteerden de wedstrijd. Na een dik kwartier kwam de eerste kans voor Jong Heracles. Olivier ter Horst had een perfecte pass in huis op Andrej Rendla. De Slowaak zag zijn inzet net voorlangs gaan. Een kleine tien minuten later was het wel raak. Een hoekschop van Thomas Bruns werd terug gelegd door Peter Reekers, die Ben Rienstra bediende en met een droge knal raak schoot. Daarna werd er nog een doelpunt afgekeurd en kreeg Andrej Rendla nog een kans. Ook Jong Vitesse/AGOVV kreeg nog kansen, maar Nick Hengelman stond in de weg.

Kort na rust had Thomas Bruns de 2-0 voor het inkoppen. De middenvelder kopte een voorzet van Xander Houtkoop net naast bij de tweede paal. Jong Heracles kreeg daarna nog kansen via Glynor Plet en Anmar Almubaraki, maar het bleef 1-0. Laatstgenoemde kon later douchen na een charge van achteren en moest Jong Heracles verder met tien man. De Heraclieden scoorden toen wel de tweede treffer. Glynor Plet kon een klein kwartier voor tijd van dichtbij simpel binnen schieten. Twee minuten later was het alweer 2-1 nadat Mike te Wierik de bal ongelukkig via zijn in het doel zag belanden. Jong Heracles had daarna nog de mogelijkheid om de score uit te breiden, maar Peter Reekers, Thomas Bruns en Glynor Plet hadden het vizier niet op scherp staan.

Opstelling Jong Heracles: Nick Hengelman, Mike te Wierik, Peter Reekers, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Erwin Nieuwboer, Thomas Bruns (88.Kris Fillinger), Anmar Almubaraki, Andrej Rendla (46.Glynor Plet) en Xander Houtkoop (90.Semol Souhuwat).

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
memed 21:28 20 april 2011

az-groningen 2-2 met gelik speel 2e
00
Roel 19:25 20 april 2011

Volgens mij blijven ze tweede; Groningen heeft verloren van AZ en kunnen Heracles niet meer inhalen mede op basis van doelsaldo.
Geweldig resultaat!!
00
Daniel 17:45 20 april 2011

Leuk dat er gereageerd wordt op de beloften…

Geweldig gedaan jongens, nou De Graafschap nog pakken en het seizoen afsluiten als 2e!

Hulde!
00
damir 13:32 20 april 2011

weet mischien iemand data van play offs????
00
marcel vak L 21:25 19 april 2011

even oftopic

waarom duurt het zo lang met de onderhandeling van pasveer geef die jongen een goed vijfjarig contract voor een ander team voor een paar cent hem overneemt

zwartwitte groet
00
Gerrit 08:00 19 april 2011

Dit was al bekend zie ik.
00
Gerrit 07:56 19 april 2011

Den Ham – Heracles staat ingepland op 2 juli. Mooi op tijd alweer.
00