Heracles Almelo en Mike te Wierik zijn een nieuw contract overeen gekomen. De 18-jarige rechtsback tekende een 4-jarige verbintenis in Almelo en zal tot 215 onder contract staan bij Heracles Almelo. Eerder werd de optie in het contract al gelicht zodat hij tot medio 2012 onder contract zou staan. De club is echter zo tevreden over de ontwikkeling van Mike te Wierik dat vandaag hem een nieuw contract is aangeboden en beiden tot een overeenstemming kwamen.

“We zijn echter dermate tevreden dat we meteen zijn gaan praten over een nieuw contract en we zijn blij dat we eruit zijn gekomen. Mike heeft zich goed ontwikkeld, niet voor niets behoorde hij onlangs tot de voorselectie van Jong Oranje en maakte hij zijn debuut in Oranje onder 19. Bovendien is Mike een jongen uit de streek die heel goed bij Heracles Almelo past,” aldus Nico-Jan Hoogma.

Mike te Wierik kwam in 2010 over van de gezamenlijke jeugdopleiding en speelde zijn wedstrijden in de beloften van Heracles. Dit seizoen mocht hij debuteren tegen PSV en voor het eerst in de basis starten in de uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!