FC Volendam spits Melvin Platje is in gesprek met Heracles. Dat meldt RTV Noord-Holland op zijn website. Melvin Platje ziet Heracles als een stap hogerop: “Het is toch een Eredivisieclub.” De 23-jarige aanvaller had afgelopen zomer ook belangstelling van clubs in de Eredivisie, maar koos toen voor een langer verblijf aan de Dijk in Volendam.

Melvin Platje, die vaak als supersub wordt gebruikt, scoorde afgelopen weekend nog twee maal tegen Sparta Rotterdam. De aanvaller is bezig aan zijn vierde seizoen bij FC Volendam en scoorde 41 keer in 98 wedstrijden.

Sponsoren

Reacties (28)

Reageer nu!
Thiemo 11:17 2 mei 2011

Aanvaller Melvin Platje leek onlangs af te zien van een transfer van FC Volendam naar Heracles Almelo, maar inmiddels is het de Eredivisionist die de aanvaller in de wachtkamer heeft laten plaatsnemen. De club uit Almelo wil pas duidelijkheid geven als de huidige competitie is afgelopen.

Heracles bezet momenteel de achtste positie in de Eredivisie, een plek die recht geeft op het spelen van play-offs om Europees voetbal. “Heracles is nog in de race om Europees voetbal te halen, dat willen ze eerst afmaken om het groepsproces niet te verstoren”, vertelt Platjes zaakwaarnemer Winnie Haatrecht maandag aan RTV Noord-Holland.

Volgens de belangenbehartiger wil Platje graag naar Almelo verkassen. “Als je bij FC Volendam speelt en je kunt naar Heracles, wat toch een mooie club in de Eredivisie is, dan moet je blij zijn”, is de mening van Haatrecht. “Na het gesprek met trainer Peter Bosz ziet Platje het nog steeds zitten”, aldus de spelersmakelaar.
00
Eltee1977 19:23 9 mei 2011

Heracles heeft weer liggen slapen. NEC wordt de volgende club van Melvin Platje !
00
Chris 16:59 28 april 2011

Ik zie persoonlijk liever Hocher terugkeren. Vond ik destijds al een prima speler (niet voor niets ook toen tegen jong oranje aan) en heeft het bij Helmond Sport ook prima gedaan. Tweebenig, inzicht, goed schot en scorend vermogen.

Las net dat hij het niet eens is met contract bij ADO, dus dat gaat wellicht niet eens door. Kansen voor Heracles dus om alsnog toe te slaan.

Goede speler en uit Almelo!
00
ferhatmaster 16:28 28 april 2011

ik denk dat hij wel een goeie speler is voor heracles net als everton of armenteros en hij moet nog groeien in almelo maar wij moeten dit jaar meer spelers halen dan het vorig jaar en wij moeten ook goeie doelstelling halen als wij naar europa leuge willen gaan.
00
Slaatje 15:03 27 april 2011

Pasveer mag inderdaad wel opschieten, ik denk dat hij achter de schermen bezig is met een andere club.
Platje, gewoon doen. Kan goed als vervanger van Douglas die het na de winterstop gewoon echt niet meer heeft. Waar de rest van het team per week groeit, gaat Darl achteruit. Hij is natuurlijk wel handig om achter de hand te hebben, maar voor 90 minuten is hij niet goed genoeg meer.
00
een h supporters 14:36 27 april 2011

Persoonlijk denk ik dat Pasveer weg gaat.
Dat wordt pas na de competitie of play-ofs bekend gemaakt.
Waarom duurt het anders zo lang om bij te tekenen?
00
feaster 09:12 27 april 2011

http://www.youtube.com/watch?v=eC96OeVbxNY

mooie goals van Platje
o.a. die tegen heracles!
00
Tiosevers 12:47 26 april 2011

En Heerenveen heeft Boer van Zwolle al gehaald!
00
Robbert 12:31 26 april 2011

Bij Heerenveen is helemaal niet zeker of ze een nieuwe 1e keeper zoeken. Ze hebben daar ook nog de Belg Van den Bussche die aan het revalideren is. Verder wordt er wel een vacature bij Fc Utrecht verwacht. Vorm heeft het daar wel gezien en wil hogerop, mede ivm zijn status als international. Maar goed laat er deze week maar eens duidelijkheid komen over onze keeper, want Telgenkamp kan ook zo maar weg
00
Henkuh 07:43 26 april 2011

@Robbert

Zou ‘t nu niet zo zijn nou Velthuizen “vrijkomt” hij naar sc Heerenveen verkast en Pasveer “gewoon” hier blijft.
Dit omdat Pasveer ook bij sc Heerenveen in beeld is (was) ?
00
BWBADGER 21:54 25 april 2011

Das lachen op Wikipedia staat al dat hij in het seizoen 2011/2012 voor Heracles gaat spelen
00
Robbert 21:19 25 april 2011

Als voetbalvolger moet je zo langzamerhand wel weten om niet zo naïef zijn en alles te geloven wat “de snor” op TV zegt.

Laten we ophouden over Platje………..het is veel belangrijker te weten wie er nu volgend seizoen in de goal staat. De keeper heeft een hele belangrijke positie in ons team. Laat daar nu eens deze week duidelijkheid over komen, want dat duurt veel te lang. En Veldhuizen heeft al aangegeven dat hij GRATIS de poort uit kan lopen bij degradatie van Hercules Alicante. Van Hércules naar Heracles scheelt maar één letter en één ‘. Moet je wel zorgen dat zijn hond ook nog het land in komt, maar dat moet geen probleem zijn met Jan zijn connecties bij de gemeente Almelo.
00
Henkuh 21:06 25 april 2011

@Spook

Misschien heb je gelijk dat ik te voorbarig ben maar ik baseer mijn posting op uispraken van Johan Derksen tijdens de uitzending van vanavond.
00
Spook 20:13 25 april 2011

definitief? ‘t is pas definitief als heracles het officieel meldt
00
Henkuh 19:41 25 april 2011

Platje definitief naar Heracles !!
Wees welkom !!
00
Robbert 19:25 25 april 2011

Ik wil nog wel even reageren op de Chadli zaak. Heracles heeft na haar mogelijkheden een bod gedaan om deze Belg aan te trekken, maar als clubs van het nivo Utrecht en na later bleek Fc Twente ook belangstelling in hem hebben, ja dan ben je als Heracles gewoon kansloos. Tenzij je gaat meebieden, je teveel geld voor deze speler uiteindelijk gaat betalen en vervolgens je op termijn op de koffie komt. Dat hebben al zoveel club gedaan zoals NAC, NEC en Go Ahead in het verleden. Al deze clubs moeten nu enorm de broekriem aanhalen om te kunnen blijven bestaan. Het is heel verleidelijk om meer uit te geven dan wat je uiteindelijk kunt om toch een speler binnen te halen, maar Smit en co doen verstandige dingen. Daarom is het zaak dat er zsm duidelijkheid komt over ons nieuwe stadion, met meer toeschouwers en vooral meer sponsoren heb je meer te besteden en hoef je niet bang te zijn dat clubs als NAC, AZ en Utrecht straks onze beste spelers wegkopen en wij weer opnieuw kunnen beginnen. Zo’n Chadli had onze club al eerder moeten spotten, niet pas scouten als hij een goede wedstrijd tegen Ajax heeft gespeeld, dan ben je eigenlijk al te laat als club met amper € 9 miljoen aan begroting.
00
Pin 19:07 25 april 2011

Niet dat ik direct sta te juichen, maar toch denk ik dat hij wel een goeie is. Dat hij bij ons kan groeien en dan blijkt werkelijk of het wat is.
00
komdanjonge 18:17 25 april 2011

laat maar komen, heeft bewezenbij fc volendam het niveau aan te kunnen, ook in de jupiler leaque scoort hij regelmatig. En hij is echt wel beter dan douglas, das nou echt onze aller slechtste speler.
00
Henkuh 18:15 25 april 2011

misloopt moet zijn misloopt
00
Henkuh 18:14 25 april 2011

@ilonk

zeker weten dat we niets te klagen hebben met Jan Smit maar wat ik bedoel dat hij door (verkeerde) zuinigheid de plank net weleens misslaat (o.a Chadli !!) en het zou jammer zijn als je daardoor een
Platje missloopt. Verder verdienen de Heren een pluim als je ziet met welke beperkte middelen er toch
super resultaten behaald zijn. Zoals aan ‘t begin van het seizoen aangegeven is een plaats tussen 8 t/m 12
al een superprestatie.
00
ilonk35 12:44 25 april 2011

@henkuh. Volgens mij hebben wij niets te klagen met Jan Smit. Door hem hebben we elk jaar nog zonder nacompetitie ons gehandhaafd met als uitschieter vorig seizoen en ook dit seizoen meer dan goed en financieel zijn we 1 van de weinige clubs die er goed voor staan dus ons bin zuunig is heel goed. Niet teveel geld uitgeven als het niet nodig is. Ik heb zelf nog zoiets van wat moeten we met platje. Okay slechter dan douglas kan niet, maar er zijn toch ook wel betere, maar goed heb het volste vertrouwen in de club en volgend seizoen komt het weer helemaal goed. Ben alleen bang dat Overtoom weggaat en dan moeten we een goede linkshalf halen zodat marko op 10 kan. Een schilder bv.
00
kieft8 12:01 25 april 2011

Everton, Sammy, Platje.
Voorhoede van volgend jaar.
Maar ze moeten wel opschieten met het binnenhalen van hem, want ik zie hem zo weer ergens anders heen gaan zoals zo vaak gebeurd.
00
Henkuh 09:36 25 april 2011

“oons bin zuunig” als ons dit maar niet weer opbreekt enm een ander met dit talent er vandoor gaat !
00
Truus 20:47 24 april 2011

Er komt gewoon weer een duitse Torwart!!

Uit wel ingelichte bron,mag de naam niet noemen hahaha.
00
Tiosevers 12:46 26 april 2011

Drobny??
00
Robbert 16:44 24 april 2011

Mooi die schijnbare belangstelling voor Platje, maar moet er nu niet eens duidelijkheid komen in de “Pasveer zaak”. Laat de club zich niet aan het lijntje houden door de speler en makelaar……is de deadline nog niet verstreken dan……wordt het niet tijd met de naam van een andere keeper te komen……..Babos, Waterman en zo zal er nog wel ergens één te vinden zijn, allemaal keepers die ook vrij komen binnenkort. Willen deze mannen dan geen job voor het nieuwe seizoen? Kom Heracles laat Pasveer eens kiezen en zeggen wat hij wil!
00
kevindegraaf 22:44 24 april 2011

Helemaal mee eens! Wat denkt Pasveer wel niet!
00
piecke 13:30 24 april 2011

Cultheld Platje praat met Heracles Almelo
Melvin Platje is komend seizoen mogelijkerwijs weer te bewonderen op het hoogste niveau. De aanvaller van FC Volendam claimt in gesprek te zijn met eredivisionist Heracles Almelo.

Aan RTV Noord-Holland laat Platje weten wel heil te zien in een overstap naar Almelo. “Het is toch een Eredivisieclub”, stelt de aanvaller. Of het ook daadwerkelijk rond gaat komen valt nog maar te bezien. Vorig jaar toonde Heracles ook al eens concrete belangstelling voor hem, maar destijds ging zijn voorkeur uiteindelijk uit naar een langer verblijf bij FC Volendam.

Platje scoorde tot op heden 41 keer in 98 competitiewedstrijden voor Volendam, waar hij aan zijn vierde seizoen bezig is. Met die club speelde de aanvaller een paar jaar geleden al eens op het hoogste niveau. Destijds verwierf hij de cultstatus van supersub dankzij zijn trefzekere invalbeurten.

Heracles staat momenteel op een achtste positie in de Eredivisie. Volendam staat zesde in de Jupiler League.
00