Heracles Almelo heeft een optie in het contract van Darl Douglas gelicht waardoor Darl Douglas ook volgend seizoen voor Heracles speelt. “We zijn blij dat we ook volgend seizoen over Darl kunnen beschikken”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma. “We zijn zeer tevreden over zijn prestaties, hij brengt veel gevaar vanaf de zijkant en heeft bovendien veel ervaring.”

De 31-jarige Douglas speelt sinds 2008 voor Heracles Almelo. Daarvoor speelde Douglas voor Willem II, Maritimo Funchal, Heracles Almelo (2003-2004), HFC Haarlem en RBC Roosendaal. Douglas is afkomstig uit de Ajax-jeugd.

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!
Gerrit 13:31 27 april 2011

Het contract van Douglas werd automatisch verlengd na zoveel wedstrijden gespeeld te hebben. Ik vraag me af wat het bestuur had gedaan als hij dat aantal door eventuele blessures niet had gehaald. Ik lees trouwens net in de VI dat Pasveer een tegenbod bij Heracles heeft ingeleverd voor een nieuw contract. Het gaat dus alleen nog om de hoogte van z’n salaris.
00
Robbert 13:53 27 april 2011

Tja als………hij meer in de lappenmand had gezeten dan spelen, ja dan was het exit geweest en dat is wel logisch voor een speler die dit jaar 32 wordt. En wat Pasveer betreft, we zullen zien of ze er uitkomen, van mij mag hij blijven.
00
Robbert 11:02 27 april 2011

@ John_almelo

ik zou niet weten waarom hij voor het volgend seizoen niet als basisspeler wordt gezien zolang er geen betere staat of komt! Als er iemand komt dan moet deze persoon dan maar proberen om Darl uit de basis te spelen. Hij heeft dit seizoen geen concurrentie gehad, mogelijk lukt het voor het komende seizoen wel om iemand te vinden. Ik denk dat dit nu de status is.

Ik weet niet of Platje wel een echte rechtbuiten is. Mijn beeld van zo’n spelers is dat hij op snelheid en met een goede passeer beweging een bal op maat voor het doel kan krijgen zodat de spits(en) kunnen afronden. Is Platje zo’n speler?? wie het weet mag het zeggen.
00
john_almelo 12:55 27 april 2011

@ Robbert

Dat bedoel ik ook, ik neem toch aan dat er een andere rechtsbuiten komt omdat Cairo ook vertrekt.
Hopelijk is deze jongen zoals jij het goed verwoord een jongen die de aktie kan maken en vervolgens een goeie voorzet afleveren want dat is in het systeem wat Heracles speelt erg belangrijk
00
john_almelo 10:38 27 april 2011

@ Marko

Ze zullen er vast wel verstand van hebben, maar het rendement van Douglas is gewoon erg laag.
Cairo heeft in zijn inval beurten bijna net zoveel laten zien als Douglas het hele seizoen.

En volgens mij heeft robbert gelijk en zit er een clausule in het contract daarom blijft hij nog een seizoen, ik neem aan dat hij niet word gezien als basis speler voor volgend seizoen.
00
Marko 06:37 27 april 2011

@john_almelo

Ik denk dat het bestuur en de trainer er meer kijk op hebben daar wij.
00
Robbert 19:18 26 april 2011

Hij heeft afspraken gemaakt met de club, als hij een x aantal wedstrijden zou spelen komt hij in aanmerking voor verlenging. Er is niet verteld hoeveel, maar als je Heracles een beetje volgt weet je dat hij 29 keer in de basis gestart is, meer dan genoeg om voor verlenging in aanmerking te komen. Als je goed had opgelet had je het kunnen lezen. Dus afspraak is afspraak. Het zou echter verstandig zijn al op zoek te gaan naar een opvolger, dan kan hij de strijd aan met Darl en zullen we zien wie de beste is. Als het een echt talent is dan komt hij vanzelf. Ik vind het geen probleem dat ze het contract verlengt hebben, als er maar een goed alternatief naast of achter komt te staan.
00
Marko 18:32 26 april 2011

Zolang Heracles met buitenspelers blijft spelen is Douglas een uitstekende optie voor Heracles!
00
Pin 17:26 26 april 2011

Douglas is de laatste tijd wel wat minder, maar toch regelmatig een goede voorzet.
Hij komt er de laatste tijd er gewoon niet meer langs en speelt terug en haalt zo de snelheid eruit…..

Maar dat komt vast wel goed 🙂

Gefeliciteerd Douglas!
00
een h supporters 16:57 26 april 2011

John ben het volkomen met je eens.
persoonlijk brengt douglas veelste weinig.
Hij dreigt en dreigt en loopt zo bewust de ruimte voor hem zelf dicht zodat hij weer terug moet .
Die enkele x dat het lukt op jaarbasis is ruim onvoldoende.
Hopelijk dat Platje het wel doet, slechter op uitzonderingen na kan niet.
Hopelijk komen er nog meer spelers bij om de selectie te versterken.
Of meer jeugd aan de wedstrijdt selectie toevoegen, als die er klaar voor zijn.
00
Henkuh 16:33 26 april 2011

Legio voorbeelden jojn_almelo !!
Met als mooiste vorig jaar uit tegen AZ, WEERGALOOS !!
00
john_almelo 16:06 26 april 2011

Meen je nu serieus dat je vind dat Douglas voor gevaar en dreiging zorgt ?!
Als buitenspeler moet je de actie maken en je mannetje kunnen passeren, ik kan me niet voor de geest halen wanneer Darl zijn man met een goeie actie gepasseerd heeft.
Als eventuele invaller zal Darl nog wel volstaan vind ik.!
00
Roel 14:58 26 april 2011

Goede zaak. Alhoewel meestal niet de afmaker, is het wel een type voetballer die voor dreiging en gevaar kan zorgen. Kan wellicht straks met Platje samen voor het nodige gevaar zorgen.
Darl: gefeliciteerd met deze verlenging!
00