Jong Heracles heeft ook zijn laatste wedstrijd van die seizoen winnend weten af te sluiten. In Ulft waren de manschappen van René Kolmschot met 1-3 te sterk voor Jong De Graafschap en eindigde door de geweldige reeks als 2de in de Eredivisie voor belolften elftallen. Voor Jong Heracles scoorden Glynor Plet, Ellery Cairo en Mark-Jan Fledderus. Het tegendoelpunt kwam op naam van Olivier ter Horst, die de 1-2 in eigen doel werkte.

De Heraclieden dicteerden de wedstrijd kwamen na 12e minuten op voorsprong door een lage schuiver van Glynor Plet. Voor rust besliste Jong Heracles nog de wedstrijd. Glynor Plet werd neergehaald in de zestien en Ellery Cairo benutte de penalty: 0-2. Jong Heracles kreeg in de tweede helft ook voldoende kansen, maar zag Olivier ter Horst de aansluitingstreffer in eigen doel werken. Nog geen minuut later tekende Mark-Jan Fledderus voor de 1-3 eindstand met een mooi schot. Jong Heracles speelde de wedstrijd daarna rustig uit en de 10e zeg op rij kwam niet meer in gevaar. Een puike prestatie van de ploeg van René Kolmschot na de promotie van vorig jaar naar de Eredivisie voor beloften.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Erwin Nieuwboer, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Mark-Jan Fledderus, Thomas Bruns (46.Andrej Rendla), Ellery Cairo (70.Sonny Witteveen), Glynor Plet en Xander Houtkoop.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!