Jong Heracles heeft ook zijn laatste wedstrijd van die seizoen winnend weten af te sluiten. In Ulft waren de manschappen van René Kolmschot met 1-3 te sterk voor Jong De Graafschap en eindigde door de geweldige reeks als 2de in de Eredivisie voor belolften elftallen. Voor Jong Heracles scoorden Glynor Plet, Ellery Cairo en Mark-Jan Fledderus. Het tegendoelpunt kwam op naam van Olivier ter Horst, die de 1-2 in eigen doel werkte.

De Heraclieden dicteerden de wedstrijd kwamen na 12e minuten op voorsprong door een lage schuiver van Glynor Plet. Voor rust besliste Jong Heracles nog de wedstrijd. Glynor Plet werd neergehaald in de zestien en Ellery Cairo benutte de penalty: 0-2. Jong Heracles kreeg in de tweede helft ook voldoende kansen, maar zag Olivier ter Horst de aansluitingstreffer in eigen doel werken. Nog geen minuut later tekende Mark-Jan Fledderus voor de 1-3 eindstand met een mooi schot. Jong Heracles speelde de wedstrijd daarna rustig uit en de 10e zeg op rij kwam niet meer in gevaar. Een puike prestatie van de ploeg van René Kolmschot na de promotie van vorig jaar naar de Eredivisie voor beloften.

Opstelling Jong Heracles: Dennis Telgenkamp, Erwin Nieuwboer, Mike te Wierik, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Mark-Jan Fledderus, Thomas Bruns (46.Andrej Rendla), Ellery Cairo (70.Sonny Witteveen), Glynor Plet en Xander Houtkoop.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
memed 16:55 28 april 2011

mag ik weten wat is gratis kijkcode? wil ok graag kijken groetjes en vast bedankt
00
Gerrit 19:53 28 april 2011

Een gratis kijkcode is een gratis kijkcode. Die kun je invoeren op de site van eredivisie live en dan kun je de wedstrijd kijken. Logisch toch?
00
Jaapie 15:05 28 april 2011

Compleet Offtopic, maar niet minder belangrijk denk ik:

Zelf ben ik aanstaande zondag niet aanwezig in Breda, dus ik dacht ik ga lekker via Eredivisie Live de wedstrijd kijken. Helaas zijn alle wedstrijden op hetzelfde tijdstip en Heracles wordt dus niet (live) uitgezonden.
Nu heb ik Eredivisie Live gebeld (0909-0101) en heb ik dit uitgelegd. Hierop kreeg ik een gratis kijkcode voor het internet, niet via de tv.. maar toch de wedstrijd kunnen volgen!
Lijkt me wel handig voor de mensen die met hetzelfde probleem zouden zitten.

Groeten!
00
Mark 1903 21:18 27 april 2011

Ik zeg voorronde Champions League :p .
00
RuudHeracles 14:57 27 april 2011

Toppers!
Toch knap dat je na een promotie toch nog 2 kunt worden.
Klasse gedaan en volgend jaar Kampioen!;D
00
Daniel 23:10 26 april 2011

Hoppaaaaaaaaaaa!
00
Truus 21:51 26 april 2011

Prachtig mooi jongens,bedankt voor zo’n seizoen,heb genoten van jullie!!
00