De afgelopen weken kon er gestemd worden op de stelling ‘Heracles moet een vervanger aantrekken voor Mark-Jan Fledderus’. De middenvelder vertrekt aan het einde van dit seizoen bij Heracles en gaat zijn carrière bij Roda JC vervolgen. Maar liefst 80 % van de bijna  1.200 stemmers vonden dat er voor Mark-Jan Fledderus geen vervanger hoeft worden aangetrokken en dat Marko Vejinovic de kwaliteiten heeft om zijn positie over te nemen.

Slechts 10% van de stemmers vonden dat niemand van de huidige selectie aan de kwaliteiten van Mark-Jan Fledderus kan tippen. De overige 10% van de stemmers vonden dat zijn/haar antwoord er niet bij stond en hadden dus een andere mening hierover.

Momenteel staat er weer een actuele stelling online met betrekking op het verlengen van het contract van Remko Pasveer, die nog wacht met bijtekenen terwijl Heracles graag door wil met de talentvolle doelman. Volgens Remko Pasveer hangt er veel af van de komst van het nieuwe stadion en wacht hij op interesse van andere clubs.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!
een h supporters 17:45 29 april 2011

Iedere speler bij heracles is vervanbaar.
Met marco achter de hand is de vraag makkelijker te beantwoorden, dan zonder.
Tav van pasveer zal heracles ook wel een andere doelman op de lijst hebben staan.
Of het is intern al bekent dat pasveer weggaat.
Ivm de reactie vd supporters houden ze het stil.
Tot heden heeft de schouting ons steeds positief verrast.
Heb daar wel vertrouwen in.Als pasveer toch wil wachten op het nieuwe stadiom moet hij een minmaal 3 a 5 jarig contract tekenen.
00