Heracles Almelo speelt zaterdagavond op het Kasteel in Rotterdam de benefietwedstrijd tegen de Suriprofs. Na een jaar van afwezigheid zal dit evenement weer plaatsvinden. In het verleden werd dit duel door de kampioen van de Eerste Divisie gespeeld in het Olympisch Stadion in Amsterdam.

Voor Darl Douglas, als geboren Surinamer, is het helemaal een speciale wedstrijd. “Ik heb er wel zin, wordt erg leuk denk ik. Ik heb zelf ook nog bij de Suriprofs gespeeld en ik weet welke sfeer er hangt. Ze zijn niet echt professioneel of zo, maar het is gewoon een mooi gebaar van mensen die profvoetbal hebben gespeeld. Om zo voor goede doelen in je geboorteland te spelen.”

Het Kasteel krijgt zaterdagavond de primeur om het benefietduel voor het eerst op een andere locatie af te werken. Het duel tussen de Suriprofs en Heracles Almelo begint om 19.00 uur.

Sponsoren

Reacties (5)

Reageer nu!