Het contract van Ben Rienstra werd onlangs verlengt tot medio 2012. Vandaag is daar 2 jaar aan toegevoegd zodat de 20-jarige middenvelder tot medio 2014 onder contract zal staan in Almelo. Heracles is erg tevreden over de ontwikkeling die Ben Rienstra doormaakt in Almelo. De middenvelder mocht al twee in de basis starten als vervanger van Kwame Quansah.

Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma is dan ook erg tevreden met het langer verblijf van het talent, die overkwam van Jong AZ afgelopen zomer. “We zijn zeer tevreden over de ontwikkeling die Ben doormaakt”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma. “Vandaar dat we zijn contract hebben opengebroken en verlengd tot de zomer van 2014.”

Ben Rienstra mocht naast zijn twee basisplaatsen dit seizoen al 8 keer invallen voor de Zwart-Witte trots.

Sponsoren

Reacties (6)

Reageer nu!