Heracles heeft zaterdagavond de benefietwedstrijd tegen de Suriprofs verloren na strafschoppen. Na de reguliere speeltijd stond het 2-2, waarna de strafschoppen beter werden genomen door de Suriprofs (3-1). In de wedstrijd scoorden Thomas Bruns en Glynor Plet voor Heracles, dat grotendeels met het tweede elftal aantrad en spelers als o.a. Remko Pasveer, Mark Looms, Tim Breukers, Willie Overtoom en Antoine van der Linden rust kregen.

De beginfase was voor de Suriprofs die ook na negen minuten op voorsprong kwamen via Tjarron Chery. Dennis Telgelkamp moest daarna nog in actie komen op schoten van Sydney Smeltz en Iwan Redan. Heracles kreeg na 22 minuten spelen eindelijk zelf een kans. Mike te Wierik kopte rakelings over. Drie minuten later was het alweer raak voor de Suriprofs. Romario Kortzorg kon profiteren van een fout van Dennis Telgenkamp en kon de 2-0 binnen tikken. Heracles kreeg daarna wat meer grip op de wedstrijd en kon tien minuten later zorgen voor de aansluitingstreffer. Glynor Plet kon op aangeven van Peter Reekers de 2-1 in het doel werken.

In de tweede helft deden Glynor Plet en Ellery Cairo mee met de Suriprofs. Heracles begon sterk in de tweede helft en kreeg goede kansen via Thomas Bruns die net naast mikte en een inzet van Samuel Armenteros werd onschadelijk gemaakt door de doelman van de Suriprofs. Even later had ook Xander Houtkoop nog een goede kans, maar wist de bal niet tussen de palen te krijgen. Na 71 minuten kwam Heracles wel op gelijke hoogte. Een schitterend schot van Thomas Bruns vanaf 20 meter belandde in de bovenhoek. In de slotfase kregen beide ploegen nog enkele kansen, maar het bleef 2-2. Daarna miste Heracles in de penaltyreeks maarliefst drie keer op rij een penalty en wist alleen Erwin Nieuwboer vanaf de stip te scoren waardoor de Suriprofs de penaltyreeks uiteindelijk won.

Opstelling Heracles: Dennis Telgenkamp (46.Nick Hengelman), Mike te Wierik, Peter Reekers, Olivier ter Horst, Gaby Jallo, Ben Rienstra, Marko Vejinovic (46.Erwin Nieuwboer), Andrej Rendla (46.Thomas Bruns), Darl Douglas (46.Xander Houtkoop), Glynor Plet (46.Samuel Armenteros) en Ellery Cairo (46.Everton Ramos da Silva).

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!
goedkope uggs nederland 22:26 13 december 2012

Hey There. I discovered your blog the usage of msn. This is an extremely smartly written article. I’ll make sure to bookmark it and return to read more of your helpful information. Thanks for the post. I’ll certainly return.
00
Gerrit 19:48 9 mei 2011

Platje naar NEC. Heracles heeft dus niet echt lekker gehandeld.
00
mascotte 17:36 9 mei 2011

Tom Overtoom gratis af te halen bij Ajax.

‘Kind van de meer’ krijgt geen nieuw contract aangeboden. De aanvallende mid-mid van de beloften van Ajax is op zoek naar een nieuwe club. Overtoom heeft op jonge leeftijd eerder ervaring opgedaan bij Haarlem in de Jupiler league.
http://www.vi.nl/Nieuws-item/200130/Ajax-zwaait-beloften-Atouba-Sno-en-Suk-uit.htm
00
kieft8 12:19 9 mei 2011

aankomende zondag is belangrijker..
Gisteren in de kuip geweest, had kaarjtes gewonnen, heerlijke sfeer, heerlijke wedstrijd, hopen dat wij er volgend jaar eens staan.
00
Daniel 19:51 8 mei 2011

@Roberto

Tja als je als middenmoter de een-na-laagste begroting van de Eredivisie hebt moet je als club toch op een andere manier aan inkomsten komen.
00
Roberto 15:47 8 mei 2011

over off-topic gesproken:
wat is de mening over de prijsverhoging van de seizoenkaarten?
in de begeleidende brief staat
“vanwege de indexering is de prijs van de seizoenkaart aangepast”
indexering waarvan? lopen de spelers op benzine?
ik heb eens wat rondgekeken maar de prijzen voor korte zijde liggen momenteel boven die van vergelijkbare ploegen. bv rjc=165 / nec=177 / utrecht=185 (waarbij utrecht een kortingsregeling heeft van 40% tot 18 jaar!)
alleen de graafschap ligt hoger (en fct/psv/ajax/feyenoord maar dat lijkt me logisch)
00
HAFC-1903 15:10 8 mei 2011

http://www.youtube.com/watch?v=FCT6RNUHCW4&feature=related

Geweldig om terug te zien!
En wat een sfeer was er toen nog. Dat is nu zo goed als weg helaas
00