Melvin Platje speelt volgend seizoen niet in Almelo. NEC heeft Heracles afgetroefd in de strijd om de spits van FC Volendam. Eerder toonde Heracles interesse en had de 22-jarige spits al een gesprek gehad met Peter Bosz. Heracles wilde echter pas na het competitieslot verder praten met de topscorer van FC Volendam.

Platje tekende voor twee seizoenen in Nijmegen, die na vier seizoenen FC Volendam verlaat. De spits scoorde dit seizoen 21 maal voor FC Volendam. β€œNEC is een prachtige club met een talentvolle spelersgroep. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij NEC mijn kwaliteiten in de Eredivisie kan laten zien. Na een gesprek met Alex Pastoor verheug ik me enorm op onze samenwerking. Ik ben ervan overtuigd dat hij met zijn aanpak, mijn ontwikkeling een positieve impuls kan geven.”

Sponsoren

Reacties (40)

Reageer nu!