Heracles Almelo is dichtbij een akkoord met doelman Remko Pasveer. Volgens voorzitter Jan Smit moeten er nog enkele details worden uitgewerkt in het nieuwe contract van Pasveer. Dit laat hij vandaag weten tegenover de Tubantia.

De Almelose club liet eerder al weten graag door te gaan met doelman, die na de winterstop uitstekend keept. Remko Pasveer zelf had echter geen haast met het tekenen van een nieuw contract. Nu lijkt ook de 27-jarige doelman dus bijna akkoord te zijn met een nieuw contract.

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!
Henkuh 20:12 12 mei 2011

KLOPT YES !!!
00
Stef1948 19:38 12 mei 2011

Ja staat op heracles.nl
00
markj 19:34 12 mei 2011

Lees net op voetbalzone dat Remco Pasveer vandaag een contract heeft getekend tot 2014.
00
Heraclied 18:23 12 mei 2011

Dit is echt een hele goede zaak ook al is het nog niet helemaal rond!
Een uitstekende keeper die zich heel goed heeft laten zien laatste maanden, behalve bij ajax-uit maar dat kan een keer gebeuren! Heracles doet goede zaken nu iedereen verlengt snap alleen niet van breukers looms en douglas die moeten gewoon de deur uit, stelletje amateurs
00
kris 07:24 12 mei 2011

Ik begrijp niet helemaal waarom dit nu al in de media komt, terwijl er nog geen contract is getekend, maar goed. Als het inderdaad rond is, ben ik er blij mee. Ik vind dat Remko, na een erg moeizaam begin, steeds beter is gaan keepen na de winterstop. Hij heeft zich echt ‘herpakt’ en gezien de (ook wel logische) reacties van supporters op hem, heb ik daar zeker respect voor. Keepers worden sowieso beter naarmate ze ouder worden, dus we kunnen weer even vooruit met hem. Met een beetje mazzel kunnen we er straks ook nog wat aan verdienen, want als hij zich zo blijft ontwikkelen, kan hij op den duur denk ik wel ‘hoger op.’ Kortom, ik ben er blij mee!!
00
Stef1948 16:40 11 mei 2011

Is Jan Smit ineens gek geworden.
Eerst bijna Platje, maar willen het groepsproces niet verstoren.
Oftewel alsjeblieft NEC

En nu bijna rond, vind het uberhaubt van de gekke om een middelmatige keeper twee maanden de tijd te geven om te tekenen.
Tekenen of oprotten.

En Jan waar is je duidelijk financiele visie
00
Robbert 16:26 11 mei 2011

Dicht bij een accoord……….pf….wat hebben we aan zo’n lul verhaal. Jan hou aub je mond als het nog niet 100% rond is, je weet toch zo langzamerhand hoe de voetballerij in elkaar zit. Zolang er nog geen krabbel van de doelman staat is niets zeker. Dat hebben we met Platje gezien ” we waren mondeling accoord” en wat is deze uitspraak nu achteraf waard geweest………0.0
00
Pin 15:23 11 mei 2011

Ik ben pas blij als het echt rond is 🙂
00
Gerrit 15:03 11 mei 2011

Pasveer is 27, geen 26.
00