Heracles Almelo heeft een goede kans de play-offs om een ticket in de Europa League te behalen. Het team van Peter Bosz heeft zondag tegen ADO Den Haag een overwinning nodig om zeker te zijn van die play-offs. Mocht Heracles Almelo deze play-offs behalen dan zal direct na afloop van de wedstrijd de kaartverkoop starten op verschillende plaatsen in en rond het Polman Stadion.

Een kaart voor de lange zijde kost € 12,50, voor de korte zijde € 10,-. De kaarten worden per vak verkocht, het is dus niet mogelijk om komende zondag uw eigen plaats terug te kopen. Het betreft vrije verkoop (dus u heeft geen (Seizoen)ClubCard nodig) en u kunt zondag alleen contant betalen. Overigens hebben SeizoenClubCardhouders afgelopen week al een schrijven ontvangen over de kaartverkoop voor de eventuele play-offs. Bent u wel SeizoenClubCardhouder, maar heeft u deze brief niet ontvangen? Mail dan naar Ticketing@heracles.nl. Uw SeizoenClubCard of uw losse kaart voor de play-offs levert u een mooie korting op! Op vertoon van deze kaarten krijgt u € 19,95 korting op het thuisshirt in de Fanshop, zodat u slechts € 30,- voor het shirt betaalt! *

De play-offs gaan om een ticket in de voorronde van het Europa League toernooi. Hieraan nemen de nummers 5 tot en met 8 deel. Heracles Almelo staat nu achtste en we hopen die plaats te behouden tot na de laatste competitiewedstrijd tegen ADO Den Haag. In de play-offs speelt de nummer 8 tegen de nummer 5 en de nummer 7 speelt tegen nummer 6. De nummers 8 en 7 spelen eerst thuis op donderdag 19 mei om 20.45 uur, de return volgt op zondag 22 mei om 12.30 uur of 14.30 uur.

De winnaars spelen in de tweede ronde opnieuw twee keer tegen elkaar. Wanneer Heracles Almelo zich plaatst voor de tweede ronde dan spelen we op donderdag 26 mei thuis en volgt de return op zondag 29 mei. De winnaar van dit tweeluik plaats zich voor de voorronde van de Europa League. Welke teams tegen elkaar uitkomen is nu, met de laatste speelronde in de Eredivisie voor de boeg, nog niet te zeggen. Als Heracles Almelo zich weet te plaatsen voor de play-offs dan speelt de ploeg op donderdag 19 mei (aanvang 20.45 uur) eerst thuis in het eigen Polman Stadion. Koop dus na afloop van Heracles Almelo – ADO Den Haag uw kaart, zodat u er bij bent! Wij rekenen als vanouds op uw steun als Twaalfde Man, te beginnen komende zondag. Schreeuw Heracles Almelo naar de play-offs en zorg dat u erbij bent!

Voorwaarden thuisshirt actie:

– De actie is alleen geldig in de Fanshop van Heracles Almelo (Polman Stadion)

– De actie is niet te gebruiken in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

– Voor alles geldt op =op

– Alleen geldig in de maand mei 2011

– Alleen geldig voor het thuis- en uitshirt van het seizoen 2010-2011

– Ook geldig op vertoon van uw SeizoenClubCard

Bron: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (13)

Reageer nu!