Heracles Almelo en Remko Pasveer zijn vandaag tot een overeenstemming gekomen over een nieuw 3-jarig contract. Eerder werd al bekend gemaakt dat er op enkele details na een akkoord was met de 27-jarige doelman. De talentvolle doelman zal nu tot medio 2014 onder de lat staan bij Heracles Almelo. Het huidige contract liep na dit seizoen af van Remko Pasveer, die al sinds 2006 onder contract staat in Almelo.

De handtekening van Pasveer tekent het vertrouwen in de verdere ontwikkeling van de club, aldus Elf Voetbal. “Heracles en ik willen samen doorgroeien. We zijn nu al op de goede weg en hebben aanstaande zondag nog een punt nodig voor deelname aan de Europa League-play-offs. We staan terecht op deze plaats.”

Verder spreekt de duidelijkheid binnen Heracles Pasveer enorm aan. “Het elftal voor volgend seizoen staat in principe al vast. Veel spelers blijven en we hoeven niet opnieuw te gaan bouwen. Dat is lekker en een belangrijke reden om bij te tekenen. Zo kunnen we aantonen dat vorig en dit seizoen geen eenmalige uitschieters zijn.”

“Een zeer goede zaak”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de officiële website van de club. “Remko heeft zich,met name in de 2e seizoenshelft, goed ontwikkeld en is een uitstekende doelman voor ons. Met deze contractverlenging is het raamwerk van ons elftal al behoorlijk ingevuld.”

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!
deurwaarder 19:12 14 mei 2011

jammer
00
Truus 22:44 13 mei 2011

@Hyllus,hij heeft door het papiertje heen gedrukt,kun je zien aan zijn vingers!!
00
cewi 16:47 13 mei 2011

Ja, ik ben er ook blij mee. Goeie zaak. Remko, gefeliciteerd !
Ook fijn dat Tubantia er zo’n groot artikel aan heeft besteed.
Vroeger las ik die krant altijd van a tot z, nu ben ik er in de kortste keren klaar mee, wat een clubblad. Trouwens, rtv oost is niet veel beter !!!
00
Hyllus 21:30 13 mei 2011

Eens, Het gaat toch nergens over die Twentsche Tubantia, Pagina groot wordt uitgemeten hoe Douglas zijn reet veegt en over een contractverlenging en het wel of niet halen van de PlayOffs wordt met bijna geen woord geschreven
00
Ruud.E 16:41 13 mei 2011

Heel mooi nieuws!
Goed gedaan.
00
RuudHeracles 14:43 13 mei 2011

mooizo.
goed gedaan remko.
en gefeliciteerd
00
Pin 12:38 13 mei 2011

Gefeliciteerd Remko !

Mooi mooi mooi…. Goeie zet
00
Gerrit 12:12 13 mei 2011

Mooi voor hem en de club. Het zou me trouwens niks verbazen als hij binnen een jaar bij het Nederlands elftal zit. Als ik zie dat Ten Rouwelaar, Krul en Cillessen al bij de voorselectie zitten… Als hij zo blijft keepen als de afgelopen 10 wedstrijden kan het zomaar gebeuren dat Bert een keer op de tribune zit.
00
Roel 07:46 13 mei 2011

Goed gedaan allemaal.
Remko: gefeliciteerd!
00
Henkuh 07:34 13 mei 2011

Ben benieuwd of er nu snel ook uitsluitsel komt over ‘t nieuwe stadion want
één van de redenen waarom ‘t allemaal zolang geduurd heeft……..
00
RoyHafc 23:37 12 mei 2011

Ik ben geen voorstander van een langer verblijf van Remko, dat is wel bekend. Ik ben echter wel giga benieuwd waarom het zo lang geduurd heeft, is hij toevallig gaan shoppen met de aanbieding van Heracles om meer salaris te krijgen? Het heeft echt niet vastgezeten op een paar consumptiebonnen….
00
Robbert 19:01 13 mei 2011

Ach…lekker belangrijk deze opmerking. Wat kan ons dat schelen of hij met een andere club is bezig geweest. het zal wel. Hij heeft bijgetekend en dat is veel belangrijker. Hij loopt tenminste niet gratis de poort uit voor 2014. We weten het van je RoyHafc, hij had van jou wel gratis mogen vertrekken, ja Heracles heeft toch geld genoeg!
00
FELIX Hengelo 23:36 12 mei 2011

YESSSSS!

Volgend seizoen weer een van de beste vijf eredivisiekeepers onder de lat.

Jammer voor robbert en stef 1948.

En Platje?
Als die overhypte gast er volgend jaar meer dan twaalf maakt voor NEC eet ik m’n hond op. En ik heb niet eens een hond!!!
00
Robbert 12:56 13 mei 2011

Jij hebt niet goed opgelet Felix. Ook ik ben blij dat Remco heeft bijgetekend en heb hem altijd ondersteud! Ik heb alleen moeite gehad met het feit dat het zo lang heeft moeten duren. We hadden ons in maart al veilig gespeeld en dan moet je snel aan de slag met het volgend seizoen. Ik vind dat de club dit proces te lang heeft laten lopen, ze meer sturing daaraan kunnen geven. Maar een groot compliment aan de club dat het dan toch gelukt is!
00
Truus 22:08 12 mei 2011

Remko,gefeli,ben blij dat je blijft!!
00
Jaapie 21:51 12 mei 2011

Heel erg goed nieuws! Na de winterstop heeft Pasveer echt bewezen er helemaal klaar voor te zijn!
Wel hoop ik dat ook Telgenkamp een contract voor 4-5 seizoenen tekent en zich het eerste jaar laat verhuren!
Keeper met ook zeker veel potentie..

Goede keus Bestuur en Pasveer!
00
Johan 20:39 12 mei 2011

Dit is geweldig nieuws!
Mooi dat hij heeft bijgetekend.
00