Heracles Almelo en Remko Pasveer zijn vandaag tot een overeenstemming gekomen over een nieuw 3-jarig contract. Eerder werd al bekend gemaakt dat er op enkele details na een akkoord was met de 27-jarige doelman. De talentvolle doelman zal nu tot medio 2014 onder de lat staan bij Heracles Almelo. Het huidige contract liep na dit seizoen af van Remko Pasveer, die al sinds 2006 onder contract staat in Almelo.

De handtekening van Pasveer tekent het vertrouwen in de verdere ontwikkeling van de club, aldus Elf Voetbal. “Heracles en ik willen samen doorgroeien. We zijn nu al op de goede weg en hebben aanstaande zondag nog een punt nodig voor deelname aan de Europa League-play-offs. We staan terecht op deze plaats.”

Verder spreekt de duidelijkheid binnen Heracles Pasveer enorm aan. “Het elftal voor volgend seizoen staat in principe al vast. Veel spelers blijven en we hoeven niet opnieuw te gaan bouwen. Dat is lekker en een belangrijke reden om bij te tekenen. Zo kunnen we aantonen dat vorig en dit seizoen geen eenmalige uitschieters zijn.”

“Een zeer goede zaak”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de officiële website van de club. “Remko heeft zich,met name in de 2e seizoenshelft, goed ontwikkeld en is een uitstekende doelman voor ons. Met deze contractverlenging is het raamwerk van ons elftal al behoorlijk ingevuld.”

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!