Komende donderdag staat de play-off wedstrijd thuis tegen FC Groningen op het programma. De wedstrijd zal om 20.45 uur beginnen in het Polman Stadion. De vrije verkoop is sinds zondag begonnen en kosten slechts 10,- (korte zijde) en 12,50 (lange zijde). Steun Heracles in de play-offs en zorg voor een sfeervol Polman Stadion!

De kaarten zijn op de volgende manieren verkrijgbaar:

– Vanaf nu via online kaartverkoop:  www.heracles.voetbalticket-shop.nl. Via het blokje Registratie moet u zich eenmalig registreren (voor het geval u dat nog niet heeft gedaan). Vervolgens kunt u uw kaart kopen  door op de Button ‘bestel’ te klikken die achter de play-off wedstrijd vermeld staat. Via het blokje ‘Bestelprocedure’, dat u bovenin de website aantreft, leest u exact hoe de procedure werkt.

– In de Fanshop van Heracles Almelo. De Fanshop is van maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei van 8.00 uur tot 20.00 uur en donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur geopend. Mochten er na woensdag nog kaarten zijn dan is de kassa van het stadion op de wedstrijddag, donderdag 19 mei, vanaf 17.00 uur geopend.

– Via de verkooppunten van Ticketbox. Klik hier voor de Ticketbox verkooppunten in de buurt.

Het betreft vrije verkoop, er is dus geen (Seizoen)ClubCard-verplichting.  Er zijn nog slechts enkele kaarten dus koop snel uw kaart en schreeuw Heracles Almelo naar de Europa League! De fantastische ontknoping van een topseizoen mag u niet missen!

De return in Groningen

De kaartverkoop voor de return in Groningen is inmiddels ook begonnen en Heracles heeft 10 euro korting gegeven op de buscombi. Er is zowel een autocombi als buscombi naar FC Groningen georganiseerd. Het kaartje voor de buscombi kost slechts €13,30 en de autocombi €15,-. Heracles wil zondag verzekerd zijn de massale steun van de supporters en wil daarom een vol uitvak in Groningen. De kaartverkoop loopt nog tot zaterdag 12 uur. Één kaart per seizoenskaart kan er gehaald worden en een uitkaartregistratie is verplicht.

Supporters die met de auto afreizen moeten omwisselen bij het Polman Stadion tussen 12:15 uur en 12:30 uur. Daar krijgen zij ook de verplichte rijroute mee. Supporters die met de bus afreizen naar Groningen dienen om 11:45 aanwezig te zijn bij het Polman Stadion. De bussen vertrekken om 12:00 uur.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!
stefanD 17:38 19 mei 2011

@ZwartWitVakF
Heb vanmiddag kaartjes gehaald. Busje 3.. Kan dus nog veel meer! Kom op… Steun Heracles!
00
RuudHeracles 15:33 19 mei 2011

@RickAlmelo

Donderdag 26 en zondag 29 mei, direct de week erna dus.
Ik weet niet het tijdstip en of ze eerst uit of thuis moeten.
Mooi dat Matavz vnv niet meedoet.
00
RickAlmelo 23:55 18 mei 2011

Iemand idee wanneer een evt. volgende ronde gespeeld wordt? (data + tijdstip)
00
ZwartWitVakF 15:10 18 mei 2011

Iemand recentelijk kaartjes gehaald (vanmiddag ?). Hoeveel bussen zijn we al ? Kom op vol uitvakje!
00
Henkuh 15:05 18 mei 2011

Grun a.s donderdag zonder Matvz
00
vlam 13:37 19 mei 2011

FC Groningen-spits Tim Matavz leek hersteld van zijn liesblessure, maar heeft na zijn invalbeurt tegen PSV (0-0) afgelopen zondag toch weer een terugslag gekregen.

De Sloveense spits is daarom niet inzetbaar voor de eerste wedstrijd in de play-offs om een Europa League ticket tegen Heracles Almelo van donderdag. Ook Gonzalo García, Koen van de Laak en Nicklas Pedersen ontbreken bij de ploeg van Pieter Huistra.

‘We hebben tweemaal van hen verloren en dus hebben we iets recht te zetten’, blikt Huistra op de clubsite vooruit op het duel met Heracles. ‘De uitwedstrijd was misschien onze slechtste wedstrijd van het seizoen. In de thuiswedstrijd waren we de eerste helft heer en meester, maar stapten we na de pauze in dezelfde valkuil en won Heracles ruim.’

‘Dat Heracles op kunstgras speelt, moeten we als een voordeel zien voor onszelf’, vervolgt de FC Groningen-coach. ‘Wij zijn gebaat bij goed voetbal en dat is op die ondergrond goed mogelijk. Heracles is na de winterstop wel prima op dreef. We zullen die ploeg met respect benaderen. Het is donderdag zaak een goede uitgangspositie voor zondag te verkrijgen. We gaan naar Almelo om in ieder geval een doelpunt te maken, want uitdoelpunten zijn belangrijk.
00
stephanos 14:17 18 mei 2011

Welkom bij heracles duarte:D
Ik las ergens dat everton misschien weggaat? maar die heeft toch nog een contract lopen?
En wie zou everton willen?
00
mascotte 13:45 18 mei 2011

Lerin Duarte past in ieder geval in de songtekst van “I love you baby’. Dat is alvast overeenkomstig met Mark-Jan Fledderus. Nu hopen dat Duarte ook zo’n mooie linkerbeen kan ontwikkelen.

Lerin, welkom bij Heracles!
00
Benny 12:52 18 mei 2011

Duarte vertrekt naar Heracles
Woensdag 18 Mei 2011
Heracles voorzitter Jan Smit bevestigt in de papieren versie van VI van vandaag dat Duarte komend seizoen voor Heracles zal spelen.

De twintigjarige middenvelder van onze club stond ook aan het einde van vorig seizoen al in de belangstelling van Heracles, maar toen kwamen beide clubs er financieel niet uit. Inmiddels is de vraagprijs van Sparta omlaag gegaan, mede omdat het contract van Duarte op 30 juni 2012 afloopt. Sparta wilde de linkspoot deze transferperiode dan ook verkopen, om zo nog wat geld te vangen. Duarte wordt in Almelo de opvolger van Mark-Jan Fledderus, die transfervrij de overstap maakte naar Roda JC.

Jan Smit meldt: “De komst van Duarte past in de lijn die Heracles de laatste tijd heeft ingezet. We willen talentvolle spelers aantrekken, die hier de mogelijkheden krijgen zich verder ontwikkelen. Duarte is een creatieve middenvelder die ook gemakkelijk een doelpunt maakt en in wie nog enorm veel rek zit.”
00
Robbert 12:51 18 mei 2011

Off topic: Volgens voetbalzone komt Duarte volgend seizoen naar Almelo. Is een talent en dat zou een goede zaak zijn.
00
lammert 10:51 18 mei 2011

Ben er donderdag en zondag zeker bij met vrouw en dochter. Hoop op een vol uitvak zondag
00