Komende donderdag staat de play-off wedstrijd thuis tegen FC Groningen op het programma. De wedstrijd zal om 20.45 uur beginnen in het Polman Stadion. De vrije verkoop is sinds zondag begonnen en kosten slechts 10,- (korte zijde) en 12,50 (lange zijde). Steun Heracles in de play-offs en zorg voor een sfeervol Polman Stadion!

De kaarten zijn op de volgende manieren verkrijgbaar:

– Vanaf nu via online kaartverkoop:  www.heracles.voetbalticket-shop.nl. Via het blokje Registratie moet u zich eenmalig registreren (voor het geval u dat nog niet heeft gedaan). Vervolgens kunt u uw kaart kopen  door op de Button ‘bestel’ te klikken die achter de play-off wedstrijd vermeld staat. Via het blokje ‘Bestelprocedure’, dat u bovenin de website aantreft, leest u exact hoe de procedure werkt.

– In de Fanshop van Heracles Almelo. De Fanshop is van maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei van 8.00 uur tot 20.00 uur en donderdag van 13.30 uur tot 17.00 uur geopend. Mochten er na woensdag nog kaarten zijn dan is de kassa van het stadion op de wedstrijddag, donderdag 19 mei, vanaf 17.00 uur geopend.

– Via de verkooppunten van Ticketbox. Klik hier voor de Ticketbox verkooppunten in de buurt.

Het betreft vrije verkoop, er is dus geen (Seizoen)ClubCard-verplichting.  Er zijn nog slechts enkele kaarten dus koop snel uw kaart en schreeuw Heracles Almelo naar de Europa League! De fantastische ontknoping van een topseizoen mag u niet missen!

De return in Groningen

De kaartverkoop voor de return in Groningen is inmiddels ook begonnen en Heracles heeft 10 euro korting gegeven op de buscombi. Er is zowel een autocombi als buscombi naar FC Groningen georganiseerd. Het kaartje voor de buscombi kost slechts €13,30 en de autocombi €15,-. Heracles wil zondag verzekerd zijn de massale steun van de supporters en wil daarom een vol uitvak in Groningen. De kaartverkoop loopt nog tot zaterdag 12 uur. Één kaart per seizoenskaart kan er gehaald worden en een uitkaartregistratie is verplicht.

Supporters die met de auto afreizen moeten omwisselen bij het Polman Stadion tussen 12:15 uur en 12:30 uur. Daar krijgen zij ook de verplichte rijroute mee. Supporters die met de bus afreizen naar Groningen dienen om 11:45 aanwezig te zijn bij het Polman Stadion. De bussen vertrekken om 12:00 uur.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!