Heracles Almelo heeft zich versterkt met Lerin Duarte en Leon Van Dijk. Duarte en Van Dijk tekenden respectievelijk voor drie en twee jaar.

Heracles heeft met Sparta Rotterdam een overeenstemming bereikt over transfer van Duarte naar Heracles. De international van Jong Oranje tekent voor drie seizoenen als hij medisch wordt goedgekeurd. “Lerin was afgelopen seizoen één van de beste middenvelders in de Jupiler League”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de officiële website van Heracles Almelo. “Hij behoort tevens tot de selectie van Jong Oranje die deze week in Oostenrijk tegen Israel en Albanië oefent. Bij ons krijgt hij de kans een nog betere speler te worden. We zijn blij met zijn komst.” Duarte speelde tot nu toe 42 wedstrijden waarin hij zes keer scoorde.

De 19-jarige Leon van Dijk komt over vanuit de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Twente en Go Ahead Eagles. “Leon is een talentvolle verdediger die in principe in de Beloften zal gaan spelen. De komende twee seizoenen zal hij de kans krijgen zich verder te ontwikkelen.” Ook het contract van Leon van Dijk bevat een optie voor een extra jaar.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!
mmore 14:14 25 mei 2011

Kon niet meer verkeerd gaan, goed gedaan bestuur.
00
kieft8 09:53 25 mei 2011

Prima versterkingen, nu nog een vervanger voor Douglas, Platje was mooi geweest, maarja…..
Bestuur WELL DONE!
00
Robbert 20:47 24 mei 2011

Alvast een voorproefje, mooie beelden en lekker muziek, genieten………..mogelijk laat hij ons volgend seizoen ook genieten.
00
komdanjonge 20:14 24 mei 2011

mooizo, nu aleen nog een goeie rechtsback en we doen zo weer mee om een plek in het linkerijtje, let maar op
00
Stef1948 17:30 24 mei 2011

Wel kanp speler van jong oranje.

hoeveel man hebben we nu?
00
Robbert 16:52 24 mei 2011

Proficiat Heracles, uitstekende keus. Jong en talentvol voor een bedrag wat voor Heracles betaalbaar is neem ik aan. De club is uitsteken bezig en uit alles kun je opmaken dat Heracles zeer verstandig bezig is. En ach spelers van NAAM, wat moeten we er mee? Als ze teveel kosten en te hoog salaris hebben gaat het feest niet door zo simpel is dat, niet teveel uitgeven voor spelers waar op termijn geen geld aan verdiend kan worden is het credo en dat is heel verstandig.
00
DenniS 16:01 24 mei 2011

denk ook dat dit de bekendste naam zal zijn die we aantrekken. weinig geld te besteden
00
herman 15:53 24 mei 2011

Goede zet van het bestuur. Ze laten zich niet gek maken.
00
DenniS 15:44 24 mei 2011

Hier staat dat hij mindenvelder is, maar volgens mij speelde hij veelal op rechtsbuiten bij Sparta/. Kan ie mooi Darl vervangen. De nieuwe Darl haha
00
Spiekerjozef 15:41 24 mei 2011

PRIMA ZAAK!!! Twee veelbelovende jonge knapen.
00