Heracles Almelo heeft zich versterkt met Lerin Duarte en Leon Van Dijk. Duarte en Van Dijk tekenden respectievelijk voor drie en twee jaar.

Heracles heeft met Sparta Rotterdam een overeenstemming bereikt over transfer van Duarte naar Heracles. De international van Jong Oranje tekent voor drie seizoenen als hij medisch wordt goedgekeurd. “Lerin was afgelopen seizoen één van de beste middenvelders in de Jupiler League”, aldus directeur Nico-Jan Hoogma op de officiële website van Heracles Almelo. “Hij behoort tevens tot de selectie van Jong Oranje die deze week in Oostenrijk tegen Israel en Albanië oefent. Bij ons krijgt hij de kans een nog betere speler te worden. We zijn blij met zijn komst.” Duarte speelde tot nu toe 42 wedstrijden waarin hij zes keer scoorde.

De 19-jarige Leon van Dijk komt over vanuit de gezamenlijke jeugdopleiding met FC Twente en Go Ahead Eagles. “Leon is een talentvolle verdediger die in principe in de Beloften zal gaan spelen. De komende twee seizoenen zal hij de kans krijgen zich verder te ontwikkelen.” Ook het contract van Leon van Dijk bevat een optie voor een extra jaar.

Sponsoren

Reacties (10)

Reageer nu!