Heracles Almelo wil graag verder met reserve doelman Dennis Telgenkamp. Volgens TC Tubantia heeft Heracles de 24-jarige doelman een aanbieding gedaan en heeft dat in beraad genomen. Telgenkamp kende een goed seizoen. Hij werd knap tweede met Jong Heracles. De Wierdenaar is twee jaar op rijd reserve doelman in Almelo. Eerst achter Martin Pieckenhagen en nu achter Remko Pasveer, die eerder met drie jaar zijn contract verlengde.

,,We zijn tevreden over Dennis en willen met hem verder. Hij heeft onze aanbieding in overweging”, aldus algemeen-directeur Nico-Jan Hoogma. Ook FC Emmen heeft interesse getoond in Dennis Telgenkamp. Het contract van de doelman loopt deze zomer af. Eerder trok Heracles Lerin Duarte en Leon van Dijk al aan, maar Heracles is zeker nog niet klaar op de transfermarkt. De selectie telt nu 23 man en er moeten zeker nog drie spelers er bij komen. De club kijkt voornamelijk nog naar een rechter aanvaller en linker verdediger.

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!
Gerrit 09:16 26 mei 2011

“De club kijkt voornamelijk nog naar een rechter aanvaller en linker verdediger.”
En niet naar een linkermiddenvelder? Ze denken toch niet echt dat Duarte een linkermiddenvelder is? Duarte is meer een rechteraanvaller, dus die kunnen ze alvast doorstrepen. Dat ze nog een linkerverdediger zoeken lijkt me logisch, Looms is ook niet meer de jongste.
00