In de voorbereiding op het nieuwe seizoen heeft Heracles Almelo twee oefenwedstrijden toegevoegd aan het programma. Op vrijdag 15 juli om 14.00 uur oefent de ploeg van Peter Bosz in Billerbeck tijdens het trainingskamp tegen Jupiler League club Cambuur Leeuwarden. De Friezen eindigde dit seizoen 5e en werd onlangs uitgeschakeld in de play-offs.

Een dag later (16 juli, 14.00 uur) zijn de Heraclieden te gast in het Preussenstadion en speelt het tegen Preussen Münster. De Duitsers werden afgelopen seizoen met overmacht kampioen in de Regionalliga en promoveerde naar de Derde Bundesliga.

Het volledige programma ter voorbereiding op het seizoen 2011-2012 ziet er als volgt uit: 

Maandag 27 juni, 10.15 uur: Eerste training seizoen 2011-2012 (Polman Stadion). Aansluitend uitverkoop gedragen spelerskleding en acties van de Fanshop in de Businessclub. 

Zaterdag 2 juli, 14.30 uur: v.v. Den Ham – Heracles Almelo

Zaterdag 9 juli, 14.30 uur: Almelose selectie – Heracles Almelo (terrein AVC Heracles, Bornsestraat)

Maandag 11 juli tot en met zondag 17 juli: Trainingskamp in Billerbeck (Duitsland)

Vrijdag 15 juli, 14.00 uur: Heracles Almelo – Cambuur Leeuwarden (Billerbeck)

Zaterdag 16 juli, 14.00 uur: Preussen Münster – Heracles Almelo (Münster)

Zondag 24 juli, vanaf 12.00 uur: Open Dag (Polman Stadion)

De Eredivisie seizoen 2011-2012 gaat in het weekend van vrijdag 5 tot en met zondag 7 augustus van start. Uiteraard zullen er nog nieuwe oefenduels aan het programma worden toegevoegd, houd deze website in de gaten voor meer informatie.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!