René Kolmschot (42) en John Stegeman (34) blijven ook de komende twee seizoenen actief voor Heracles Almelo. De assistenten van hoofdtrainer Peter Bosz tekenden beiden een nieuw contract tot de zomer van 2013. Kolmschot en Stegeman hebben ook Jong Heracles Almelo onder hun hoede.

Oud-verdediger Kolmschot speelde maar liefst 475 competitieduels voor de club (11 treffers), Stegeman kwam tot 56 optredens in het zwart-wit waarin hij 13 keer scoorde. “We zijn zeer tevreden over René en John”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma.

“Ze werken nu drie seizoenen zeer succesvol samen bij de Beloften en hebben bewezen ook bij het eerste elftal van toegevoegde waarde te zijn.” Met de contractverlenging van het duo krijgt de technische staf voor komend seizoen vorm. Hoofdtrainer Peter Bosz heeft een verbintenis tot 2012, assistent Hendrie Krüzen staat nog een jaar langer onder contract.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!