René Kolmschot (42) en John Stegeman (34) blijven ook de komende twee seizoenen actief voor Heracles Almelo. De assistenten van hoofdtrainer Peter Bosz tekenden beiden een nieuw contract tot de zomer van 2013. Kolmschot en Stegeman hebben ook Jong Heracles Almelo onder hun hoede.

Oud-verdediger Kolmschot speelde maar liefst 475 competitieduels voor de club (11 treffers), Stegeman kwam tot 56 optredens in het zwart-wit waarin hij 13 keer scoorde. “We zijn zeer tevreden over René en John”, aldus Algemeen Directeur Nico-Jan Hoogma.

“Ze werken nu drie seizoenen zeer succesvol samen bij de Beloften en hebben bewezen ook bij het eerste elftal van toegevoegde waarde te zijn.” Met de contractverlenging van het duo krijgt de technische staf voor komend seizoen vorm. Hoofdtrainer Peter Bosz heeft een verbintenis tot 2012, assistent Hendrie Krüzen staat nog een jaar langer onder contract.

Sponsoren

Reacties (4)

Reageer nu!
goose 10:42 1 juni 2011

Gemeente Almelo ondersteunt initiatief voor nieuw stadion Heracles

1 juni 2011 – Het college van burgemeester en wethouders vraagt de gemeenteraad om in te stemmen met het verlenen van een geldlening van maximaal €15 miljoen aan de Stichting Stadion Heracles Almelo voor het bouwen van een nieuw stadion aan de Weezebeeksingel (naast het huidige stadion). Het college ondersteunt het initiatief tot bouw van een stadion voor Heracles Almelo vanwege de maatschappelijke en economische waarde die een betaald voetbalorganisatie heeft voor de gemeente.

Geldlening
Het college heeft besloten in principe bereid te zijn medewerking te verlenen aan een geldlening van maximaal vijftig procent van de bouwkosten van het stadion, de grondkosten, de aan te leggen infrastructuur en het aanleggen van de parkeervoorzieningen, tot een maximum leningsbedrag van € 15 miljoen.

Voorwaarden
Aan de geldlening worden voorwaarden verbonden om de risico’s voor de gemeente te beperken. Deze betreffen onder meer het recht van eerste hypotheek en een jaarlijks sluitende exploitatie van zowel de BVO als de Stichting Stadion. Inmiddels is overeenstemming bereikt met de amateursportverenigingen over de herinrichting van het sportpark Ossenkoppelerhoek. Ook dit was een voorwaarde.

Locatie
Uit onderzoek blijkt dat de locatie aan de Weezebeeksingel, waar ook het huidige stadion zich bevindt, de meest geschikte locatie is, onder andere vanwege de goede bereikbaarheid vanuit Almelo én omgeving.

Besluitvorming
De informatieve raadsvergadering over het raadsvoorstel staat gepland voor dinsdag 14 juni. Op dinsdag 12 juli is dan de besluitvormende raadsvergadering over onder andere de eventueel te verstrekken geldlening.

BRON: WEBSITE GEMEENTE ALMELO
00
Robbert 19:14 26 mei 2011

Uitstekende zaak, René en Hendrie zijn de “cultuurdrager” heb ik gelezen uit de mond van Jan Smit. Wat dat dan ook mag zijn. Ik denk de blijvertjes voor de club.
00
herman 17:34 26 mei 2011

Goede zaak. Uitstekende trainers. Gefeliciteerd Rene en John.
00