Heracles zal het seizoen 2011-2012 beginnen met een uitwedstrijd op zaterdag 6 augustus. De ploeg van trainer Peter Bosz zal in zijn eerste wedstrijd moeten aantreden in Waalwijk tegen RKC, dat afgelopen seizoen kampioen werd van de Jupiler League en promoveerde naar de Eredivisie. Het is voor het eerst sinds Heracles in de Eredivisie speelt dat er begonnen wordt met een uitwedstrijd.

De twee wedstrijden na de seizoensopening zijn thuis tegen NAC Breda en Feyenoord. De derby tegen FC Twente staat gepland op zaterdag 19 november thuis in het Polman Stadion en de return in Enschede zal op vrijdag 10 februari worden gespeeld in de Grolsch Veste. De KNVB zal het concept-programma later vandaag tijdens een werkbijeenkomst met clubs en afgevaardigden van gemeenten en politie bespreken. Er bestaat dus nog een kans dat er wijzigingen in het programma worden doorgevoerd. De bond hoopt het definitieve schema begin volgende week te presenteren.

Het volledige conceptprogramma is hier te vinden: http://bin617-01.website-voetbal.nl/sites/voetbal.nl/files/Concept%20programma%20betaald%20voetbal%20seizoen%2011-12.pdf

Sponsoren

Reacties (9)

Reageer nu!