Maandag begint Heracles aan de voorbereiding op het seizoen 2011-2012. De selectie van Peter Bosz telt nu 24 spelers (inclusief proefspeler Daryl van Mieghem) en de oefenmeester ziet nog graag zes spelers erbij komen. Bosz wil komend seizoen graag een 30-kopppige selectie hebben.

“Dat is het ideale scenario”, vertelt de oefenmeester tegen TC Tubantia. “Vorig seizoen hebben we het gered met 26 man, maar je mag er niet vanuit gaan dat dat elk jaar lukt. Wie vorig jaar bij het eerste niet speelde, moest vervolgens bij de beloften spelen.” Bosz weet dat een speler andere behoefte heeft. “Voor zo’n speler misschien beter zou zijn als hij een hele trainingsweek bij ons zou hebben gemaakt. Bijvoorbeeld in een week als het accent lag op conditionele prikkels. Die prikkels miste zo’n speler dan.”

Overigens zal proefspeler Daryl van Mieghem de komende twee weken op proef zijn in Almelo.

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!