Heracles is vanmorgen begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2011-2012. Peter Bosz kon 21 spelers verwelkomen op de eerste training in een zonovergoten Polman Stadion. Lerin Duarte, Luis Pedrio, Leon van Dijk en stagiaire Daryl van Mieghem waren de nieuwe gezichten. Everton Ramos da Silva ontbrak nog op de training vanwege een vertraging met zijn vliegtuig. Daarnaast was ook Kwame Quansah afwezig vanwege een buikgriep. De licht geblesseerde Gaby Jallo trainde apart met fysiotherapeut Niki Leferink.

De verwachting is dat Everton Ramos da Silva zich morgen weer meld op de training. De eerste training bestond uit rondo’s, rek- en strekoefeningen, een afwerkvorm en een afsluitende partij. Daarna was het de gelegenheid voor de supporters om naar de uitverkoop van de gedragen kleding te gaan in de Business Club. De volgende training is dinsdagochtend om 10:15 uur.

Hieronder is het fotoverslag te vinden…

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!
buy_cialis 11:08 14 mei 2016
viagra_professional 10:21 5 september 2015
willemvakc 08:59 1 juli 2011

kan morgen niet naar den Ham.Aangezien ik geen auto heb ben ik overgeleverd aan het openbaar vervoer.Maar helaas rijden er geen bussen in het weekend naar Den Ham..Jammer volgende keer beter
00
cewi 22:15 30 juni 2011

Natuurlijk was deze site vroeger actiever en prettiger om te lezen al waren de scheldpartijen soms te gek voor woorden. Maar het leefde wel ! Overigens vind ik wel dat nu er veel te snel en te betweterig wordt gereageerd door sommige -vaste- schrijvers hier. Ieders mening moet worden gerespecteerd, ook al ben jij of ik het er niet altijd mee eens.
En discussies over transfers ?!? Welke transfers ?!?
00
Robbert 22:08 30 juni 2011

Nogmaals ik ben het met Hendry eens, registreren is een kleine moeite, het is een must. Voor wie dat teveel is heeft wat te verbergen, anders kan ik het niet volgen. Het is ook heel opvallend (ook bij “wij zijn Herecles” , “Happen naar de Baas” en “Hart voor Heracles”) dat als we verloren hebben het aantal reacties vele malen groter is dan bij een overwinning. Daaruit blijkt maar weer dat bij teveel fans het glas altijd half leeg is.

Met deze reactie hebben de site beheerders stof tot nadenken.
00
komdanjonge 21:08 30 juni 2011

Overal op reageren bedoel ik.
00
Damy 20:31 30 juni 2011

@Robbert
Helemaal met je eens. Deze site is in de loop der jaren erg afgegleden! Een aantal jaren geleden was er regelmatig wat te lezen over trainingen en ander nieuws. Eerst was het nog wel leuk zo’n transfer periode. Even op HAFC kijken dacght ik altijd. Maar later werd er altijd veel onzin op gezet. Toen was voor mij de site veel minder aantrekkelijk. Ook vind ik dat men zich niet moet kunnen registreren! Het is er niet beter op geworden en op wijzijnheracles.nl hoeft dat ook niet. Dat is trouwens een beetje het oude hafc.nl. Leuke geruchten waar vaak ook nog waarheid inzit.
00
Hendry 20:49 30 juni 2011

Ik wil hier nogmaals wel even op inhaken. Het feit dat je eenmalig moet registreren is een kleine moeite en zou er niet van moeten weerhouden om niet meer te komen discussiëren. Met hetzelfde account waar je hier discussieert kun je ook op het forum terecht om over allerlei zaken te discussiëren zoals geruchten.

Er zijn toch 440 geregistreerde bezoekers aangemeld op deze site momenteel…

Redactie HAFC.nl
00
komdanjonge 21:07 30 juni 2011

Ja aleen het probleem is dat er van de 440 maar ongeveer 20 bij zitten die over reageren en discussies aangaan. Ja behalve als we 5-3 verliezen van Achilles dan komen ze allemaal aanzetten met een grote mond.
00
Robbert 20:11 30 juni 2011

Zo ik heb wel wat los gemaakt , doel bereikt, meer reactie hier. Dat de scheldpartijen zijn afgelopen vind ik een goede zaak en dat mensen moeten inloggen is ook goed, want als je niets te verbergen hebt kun je gewoon inloggen. We zitten toch ook niet te wachten op al de kleuters (want dat zijn het) die hier enkel komen om de mensen te stangen en niets aan de discussie toevoegen. Discussie, ze kunnen het woord niet eens schrijven laat staan weten wat de betekenis daarvan is.

Ik ben even vanmiddag bij de training geweest. Ik heb Vejinovic en Duarte helaas niet gezien, licht blessure? In de partijtjes (5 tegen 5) in de kleine ruimte wel leuk spel gezien. Van de nieuwlingen viel mij Pedro op, snel, gevaarlijk in zijn acties en goed inzicht. Van Mieghem speelde in het team met Everton, Quansah, Te Wierik en Overtoom. Hij stond stijf aan de buitenkant en opvallend was dat zijn medespelers hem weinig zochten. Het kan natuurlijk ook aan hem liggen, door zijn positiespel en dat hij zelf vaker de bal moet opeisen. Van een Amsterdammer mag ik toch wel wat meer Amsterdamse bluf verwachten en als hij de ballen niet krijgt dat hij dan wel zijn mond open trekt. Van de bekende personen vielen mij Almubaraki en Plet positief op. Het is net of deze mannen sterker van vakantie zijn terug gekomen. Feit blijft dat we wel een hele smalle selectie hebben met 23 spelers. Daar moet op zijn minst 4 of 5 man bij komen.
00
smokie 19:24 30 juni 2011

wij gaan mrgn wel ff kijken,hef a weer lang genoeg geduurd die stop,grtn uit almelo noord
00
knidreeg 15:42 30 juni 2011

Robert ik ben het helemaal met jouw eens,die scheldpartijen in het verleden was ook niet normaal.
maar ik vind er nu niet veel meer aan.eerder keek ik elke dag,maar nu bijna nooit meer.
00
JTD 16:41 30 juni 2011

komt simpelweg door het inlogsysteem, hadden ze nooit moeten doen
00
komdanjonge 11:52 30 juni 2011

ik zou als ik de beheerder was aparte topics maken over bijvoorbeeld aankopen . Dan kun je daar discuseren met mensen over de aankopen/verkopen enzovoort, dat hebben ze bij andere clubs namelijk ook en die forums lopen beter dan hier helaas.
00
Hendry 20:42 30 juni 2011

Op deze site is er wel degelijk een forum waar je over aankopen etc kunt discussieren. Het feit dat je moet registreren is maar een kleine moeite!
00
komdanjonge 21:05 30 juni 2011

Niet zoals andere clubs dat hebben. Kijk voor de lol maar eens bij Go aed eagles, veel kleinere club en veel minder suporters maar wel veel meer reacties!
00
Daniel 11:49 30 juni 2011

Robbert,

Ik hou ervan op alleen de topics te lezen en de foto’s te bekijken, dat is voor mij al spannend genoeg!

Saaie groet
00
daanhafc 10:13 30 juni 2011

Hee robbert,

in plaats van zelf alleen maar te klagen dat deze site saai aan het worden is kun je toch ook zelf een reactie plaatsen of een discussie starten?

saaie groetn
00
henk n 21:47 29 juni 2011

Beste Robbert,
ik weet niet hoe het met jou zit,maar er zijn ook nog mensen die moeten werken.!!!!!
Saaie groet henk n.
00
Robbert 21:11 29 juni 2011

Wat is dit een saaie site aan het worden. Amper discussie, amper een reactie van fans die naar de trainingen zijn geweest……kortom geen leven hier. Blijkbaar zijn de fans deze site aan het mijden of is men discussie moet!! Voor de beheerders hier stof om na te denken.
00
Truus 18:43 27 juni 2011

Het was in elk geval lekker warm!!
00