Heracles is vanmorgen begonnen aan de voorbereiding op het seizoen 2011-2012. Peter Bosz kon 21 spelers verwelkomen op de eerste training in een zonovergoten Polman Stadion. Lerin Duarte, Luis Pedrio, Leon van Dijk en stagiaire Daryl van Mieghem waren de nieuwe gezichten. Everton Ramos da Silva ontbrak nog op de training vanwege een vertraging met zijn vliegtuig. Daarnaast was ook Kwame Quansah afwezig vanwege een buikgriep. De licht geblesseerde Gaby Jallo trainde apart met fysiotherapeut Niki Leferink.

De verwachting is dat Everton Ramos da Silva zich morgen weer meld op de training. De eerste training bestond uit rondo’s, rek- en strekoefeningen, een afwerkvorm en een afsluitende partij. Daarna was het de gelegenheid voor de supporters om naar de uitverkoop van de gedragen kleding te gaan in de Business Club. De volgende training is dinsdagochtend om 10:15 uur.

Hieronder is het fotoverslag te vinden…

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!